Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣτο πλευρό της κόρης της η Ελένη Χατζίδου: «Ξυπνούσε από τους πόνους...

Στο πλευρό της κόρης της η Ελένη Χατζίδου: «Ξυπνούσε από τους πόνους στον ύπνο της» – Στο νοσοκομείο με τον Ετεοκλή Παύλου

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης, ότι πήγε στο νοσοκομείο με την κόρη της Μελίτα Δήμητρα για προγραμματισμένες εξετάσεις, καθώς η μικρή πολλές φορές πονάει στον ύπνο της.

Η ίωση της κόρης της που την ταλαιπωρεί

Όπως ανέφερε στο video: «Δείχνουμε τις χαρές μας και τις ωραίες στιγμές αλλά είναι ωραίο να ξέρετε και αυτά τα πράγματα, γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι ανάλογο και σε εσάς και να έχετε πελαγώσει. Συμβουλευόμαστε τον παιδίατρό μας για οτιδήποτε γίνεται αλλά συμβαίνει. Εμείς το συζητάμε και με άλλες μανούλες και το ψάχνουμε λίγο παραπάνω. Η Μελίτα ξυπνούσε με πόνους στην πλάτη και στη μέση, ήταν πολύ σοβαρό, το παιδάκι δεν μπορούσε να κοιμηθεί…».

«Ήρθαμε για μια εξέταση προγραμματισμένη στο Ιατρικό. Παραπονιέται εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι πονάει η μέση και η πλάτη της. Έχουμε πάει φυσικά και σε παιδορθοπεδικό και σε παιδορευματολόγο και έχουμε κάνει πολλές εξετάσεις αίματος όλον αυτόν τον καιρό για να δούμε αν υπάρχει τυχόν ρευματοπάθεια» έγραψε η τραγουδίστρια.

Τα πιο σημαντικά