Στο πλευρό του αδερφού του Στέλιου στο Αστυνομικό Τμήμα ο Άγγελος Διονυσίου

30 Ιανουαρίου, 201811:44 ΜΜ
More videos

Στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, μετά από σύλληψή του, καθώς παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν τροχονόμο, όταν τσαντίστηκε, που ο τελευταίος δεν του επέτρεψε να περάσει με το αυτοκίνητό του στο κέντρο της Αθήνας.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά στο TLIFE ο Άγγελος Διονυσίου, χωρίς να θέλει να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση να επικαλεστεί λόγους υγείας, έτσι ώστε να μην παραμείνει το βράδυ στο τμήμα. Αύριο, πάντως, ο Στέλιος Διονυσίου αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, πως ο γνωστός τραγουδιστής έγινε έξαλλος καθώς κάποιοι δρόμοι γύρω από τη Βασιλίσσης Σοφίας ήταν κλειστοί και δεν μπορούσε να περάσει, λόγω της επίσκεψης του Ισραηλινού προέδρου. Ειδικότερα, ο Στέλιος Διονυσίου στη συμβολή της Β. Σοφίας με τη Δορυλαίου κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, έσκισε την αστυνομική κορδέλα, μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και έβαλε μπροστά προκειμένου να περάσει.

Ο Στέλιος Διονυσίου φεύγοντας παρέσυρε και χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του τον τροχονόμο που βρισκόταν στο σημείο. Ο τραγουδιστής συνελήφθη επιτόπου, μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αμπελοκήπων όπου και σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση κατά της αρχής.

Ο τροχονόμος, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών κατέθεσε, μάλιστα, μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή.

[tlife]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News