Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣτο περιθώριο όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο: «Κακό του κεφαλιού τους! Να...

Στο περιθώριο όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο: «Κακό του κεφαλιού τους! Να γίνει υποχρεωτικό με κυρώσεις στους υγειονομικούς»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.

«Αν υπάρξει άλλο τεράστιο κύμα, θα ξανά κλείσουν όσα ανοίγουν. Το θέμα είναι να μην υπάρξει. Το πρόβλημα είναι τα καινούργια στελέχη του ιού που είναι πάντα επίφοβα. Μέσα σε 1-2 μήνες μπορούν να επικρατούν» υπογράμμισε, φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση του Ισραήλ, όπου αναζωπυρώθηκε η πανδημία πέρσι το καλοκαίρι.

Κληθείς να σχολιάσει τα χαμηλά ποσοστά των ηλικιωμένων εμβολιασμένων, ο κ. Παυλάκης τόνισε με εριστικό ύφος ότι «το να φοβάται ένας 80άρης ότι ένα εμβόλιο θα του αλλάξει το DNA ή ότι το εμβόλιο θα του κάνει προβλήματα σε 20 χρόνια, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Κακό του κεφαλιού τους. Απαράδεκτα φαινόμενα. Υπάρχει πολύ μεγάλη παραπληροφόρηση. Η κοινωνία τους έδωσε τζάμπα εμβόλιο δίπλα στο σπίτι τους και άμα δεν το εκμεταλλευτούν αυτό, τότε τι άλλο μπορεί να πει κανένας.».

«Οι νέοι φέρονται πιο λογικά από ορισμένους άλλους».

«Ένα πρόβλημα στο ένα εκατομμύριο εμβολιασμών, που τώρα θα είναι αντιμετωπίσιμο, κοντεύει να καταστρέψει τον εμβολιασμό» πρόσθεσε σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολιασμών.

Μάλιστα προς το τέλος εκτίμησε πως ο εμβολιασμός για τους υγειονομικούς θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός και μάλιστα με κυρώσεις, κάτι που εξάλλου έχουν αφήσει να εννοηθεί κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, με συζητήσεις που θα αρχίσουν από το Σεπτέμβριο:

Δείτε από το 7o λεπτό:

Τα πιο σημαντικά