Στο νοσοκομείο ο Νίκος Βούτσης – Υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική

4 Σεπτεμβρίου, 2017 7:21 ΜΜ
More videos

Στο νοσοκομείο 251 ΓΝΑ νοσηλεύεται ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βούτσης αισθάνθηκε δυσφορία.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο 251 ΓΝΑ και κρίθηκε ότι πρέπει να μείνει για παρακολούθηση.

Από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, ότι η εισαγωγή του Νίκου Βούτση ήταν προγραμματισμένη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και ότι θα κάνει μια διανυκτέρευση.

Αυτό αναφέρει -σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε- το γραφείο Τύπου της Βουλής σχετικά με τη νοσηλεία του Προέδρου της Βουλής στο 251 ΓΝΑ, στην καρδιολογική κλινική.

Ο Νίκος Βούτσης εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο. Αρχικά, κύκλοι του, μιλούσαν για ένα προγραμματισμένο τσεκ – απ που είχε μάλιστα προγραμματιστεί, πριν από τις θερινές διακοπές, διαψεύδοντας τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι χθες ο Πρόεδρος της Βουλής αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι αυτό πήγε και στο νοσοκομείο.

«Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης προσήλθε σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, υπεβλήθη σε εξετάσεις και ακολούθως διενεργήθηκε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική επιτυχώς.

Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετική», αναφέρει η ανακοίνωση.

[newsit]

Ακολουθήστε μας στο facebook: