Στο νοσοκομείο του Πύργου οδηγείται ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς που βρέθηκε μετά από 45μέρες

18 Ιουνίου, 2022 10:49 ΜΜ
More videos

Ο 39χρονος εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Πύργο

Μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηλείας, στο νοσοκομείο για εξετάσεις οδηγείται ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς, που είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν από τις 4 Μαϊου.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr o ο πρόεδρος και Διοικητής της Υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης o 39χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μετά από πληροφορίες που είχαν τις τελευταίες ημέρες:

«Oι αστυνομικοί τον βρήκαν, μετά από πληροφορίες που είχαν τις τελευταίες ημέρες πως ο Θύμιος είχε εντοπιστεί στον Πύργο. Έλεγξαν το σημείο και τελικά τον εντόπισαν. Έγινε κι αναγνώριση του και είναι 100% εκείνος. Αυτή την ώρα ξέρω πως θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ο,τι άλλο χρειαστεί. Είναι σίγουρα εξαντλημένος και πρέπει να τον φροντίσουν οι ειδικοί. Αναζητούνταν πάνω από 40 μέρες που σημαίνει πως θέλει ειδική φροντίδα εξαιτίας και του βεβαρημένου ιστορικού του».
Ο Θύμιος εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Άγιου Σπυρίδωνα στον Πύργο μετά από μαρτυρίες που υπήρχαν πως τον είχαν δει να ψάχνει στους κάδους προφανώς για τροφή.