Στο νοσοκομείο ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης – Θα υποβληθεί σε τριπλό μπάι πας

29 Σεπτεμβρίου, 202012:16 ΠΜ
More videos

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, έχοντας ένα πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο δημοσιογράφος πρόκειται να υποβληθεί αύριο, Τρίτη, σε τριπλό μπάι πας και το γνωστοποίησε με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν; ποσά να αντέξει η καρδιά; Υγεία και μυαλό είναι δυο θαυμαστά πράγματα στη ζωή. Και τα δυο λοπον… Δεν μασάμε. Απλά καθυστερούμε κάποιους καταστασεις; Ε, θα τα καταφέρουμε… δεν γίνεται αλλιως! Να μετράς την ηλικία σου με τους φίλους, όχι με τα χρόνια. Να μετράς τη ζωή σου με τα χαμόγελα, όχι με τα δάκρυα. Αυτό πρέπει πλέον… Ευχαριστώ τους φίλους τους συνεργάτες την οικογένεια μου αλλά και τη δεύτερη μου οικογένεια του ΑΝΤ1 που ήταν μαζί μου σε κάθε στιγμή. Θα δώσω άλλη μια μάχη και θα βγω γιατί με περιμένει ο πρίγκιπας μου.. του έχω τάξει κάτι», έγραψε ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης.

Ακόμα και την ώρα που ετοιμάζεται να δώσει μια τιτάνια μάχη στο χειρουργείο με το τριπλό bypass που θα υποβληθεί στο Ωνάσειο μιλάει για τη λατρεία του … στον γιο του!

“Και ειρωνία… πριν λίγο καιρό έγραφε για τον Κωνσταντίνο του πως … Είναι το κομμάτι της καρδιάς του που κυκλοφορεί ελεύθερο έξω από το σώμα του… Και φαίνεται πως αυτό το κομμάτι που του λείπει τόσο πολύ, επιδείνωσε την καρδιά του και βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Περαστικά Νικόλα! Σιδερένιος!!!”, μας ανέφερε χαρακτηριστικά στενός συγγενής του.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News