Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣτο νοσοκομεiο ο Γιώργος Λαμπάτος – Η δnμόσια έκκληση που κάνει στον...

Στο νοσοκομεiο ο Γιώργος Λαμπάτος – Η δnμόσια έκκληση που κάνει στον Μάρκο Σεφερλή

Περιμένω να αποσύρει το ποσό που μου παρακρατά με δικαστική απόφαση, είπε – Δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ, του απαντά ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή

Ο Γιώργος Λαμπάτος βρίσκεται στο Λαϊκό νοσοκομείο, έπειτα από ένα χειρουργείο που έκανε στο ισχίο του.

Ο ηθοποιός που μέχρι πρόσφατα ζούσε στην ανέχεια, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μέσα από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Από εκεί, ο Γιώργος Λαμπάτος έκανε δημόσια έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από το νόμιμο δικαίωμά του να λαμβάνει κάποιο ποσό από τον ίδιο, εξαιτίας δικαστικής απόφασης.

Αρχικά, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του, ο Γιώργος Λαμπάτος είπε:

«Θα επιστρέψω στο σπίτι μου γιατί στο καινούργιο σπίτι που μου έχει παραχωρηθεί από την οικογένεια Βασιλείου είναι ακόμα άνθρωπος μέσα, δεν έχει φύγει. Θα επιστρέψω για όσο χρειαστεί στο προηγούμενο μου σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι να φύγει ο άλλος άνθρωπος, για να αναρρώσω μετά την εγχείρηση που έκανα και να ξεκινήσω μια καινούργια ζωή. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά μετά την δημοσιότητα που ήταν πολύ σημαντική η στήριξή σας έχει αλλάξει ζωή μου και αυτό το υπογειάκι έχει γεμίσει με πράγματα και αγάπη και περιμένω να ξεκινήσω μια νέα ζωή».

Στη συνέχεια, είπε:

«Τα εισοδήματα μου είναι πενιχρά. Περιμένω ο Μάρκος να αποσύρει το ποσό που μου παρακρατά με δικαστή απόφαση κάθε μήνα» και πρόσθεσε: «Είμαι διατεθειμένος να πάω να τον δω και να μιλήσουμε, γιατί δεν έχω μαζί του κάτι προσωπικό. Και σας είπα αυτό όπου έκανα ήταν μια κραυγή αγωνίας εκ μέρους μου να τονίσω ότι εδώ είναι και εγώ, υπάρχω γιατί δεν με χρησιμοποιούσαν πολύ στην δουλειά και τα καλύτερά μου χρόνια έφευγαν έτσι, χωρίς να εργάζομαι».

Κατα_Λαθος_Αστυνομικος___Μαρκος_Σεφερλης_-_2002__1-52-14_screenshot

Η απάντηση του δικηγόρου του Μάρκου Σεφερλή

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή απάντησε στην εκπομπή, τονίζοντας πως ο ηθοποιός δεν έχει λάβει κανένα χρηματικό πόσο: «Είναι κατασχεμένοι λογαριασμοί του κυρίου Λαμπάτου. Αυτό είναι γνωστό από το 2021. Οφείλει χρήματα στον κύριο Σεφερλή. Είναι 4 χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι κατασχεμένοι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί σε 4 τράπεζες. Ο κύριος Σεφερλής δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ. Όταν κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί το 2021 αν θυμάμαι καλά, δεν υπήρχε ούτε 1 ευρώ. Οι λογαριασμοί είναι δεσμευμένοι. Μπορεί να μπει 1 ευρώ τώρα και εμείς να το μάθουμε σε 2 χρόνια. Δεν γνωρίζω αν κάνει πίσω από τις διεκδικήσεις των 500 ευρώ. Το ποσό του Διονύσου από όσο ξέρω ήταν ποσό που ίσχυε για συγκεκριμένα διαστήματα, όταν παίζονταν οι ταινίες. Τα 500 ευρώ δηλαδή ήταν σε ετήσια βάση».

«Έκανα λάθος με τον Μάρκο Σεφερλή»

Η τελευταία αναφορά του Γιώργου Λαμπάτου στον Μάρκο Σεφερλή, ήταν στην εκπομπή «Πρωινό». Ο ηθοποιός είχε πει τότε, πως ίσως να έκανε λάθος όταν τον κατηγορούσε πως το ξύλο που του έδινε σε παράσταση, ήταν πραγματικό. «Με τον Μάρκο είχαμε κάνει τον “Ηλία του 16ου” στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβληματάκια, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα αλλά τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, και αρχίζουν κι ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου, ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια. Η δικιά μου η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή, ζητάω συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος για κακίες. Έκανα λάθος με τον Μάρκο γιατί κι εκείνος προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί» είχε δηλώσει ο Γιώργος Λαμπάτος.

seferlis_labatos

Η δικαστική διαμάχη τους

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.

Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή. Το δικαστήριο προειδοποίησε πως σε επόμενη φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφερθεί ξανά στους ίδιους ισχυρισμούς -που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί- θα καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

Τα πιο σημαντικά