Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣτο νοσοκομείο και η σύζυγός του Γιώργου Τράγκα, Μαρία

Στο νοσοκομείο και η σύζυγός του Γιώργου Τράγκα, Μαρία

Με υποστήριξη οξυγόνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας

Θετική στον κορονοϊό είναι και η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, αλλά βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και όχι σε νοσοκομείο, όπως ο σύζυγός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα είναι θετική στον κορονοϊό αλλά δεν χρήζει νοσηλείας.

Την ίδια ώρα, με υποστήριξη οξυγόνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας που εισήχθη με κορονοϊό το βράδυ του Σαββάτου, και δεν είναι διασωληνωμένος, όπως αρχικά είχε γνωστοποιηθεί. Αρχικά ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουτρζίδης, γνωστοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής πως ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

«Ο #Γιωργος_Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, ο κ. Κουρτζίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση και αφού είχε διαγράψει την αρχική ανάρτησή του στο Twitter, λέγοντας πως ο Γιώργος Τράγκας δεν είναι διασωληνωμένος και ότι υποστηρίζεται με οξυγόνο.

 

Τα πιο σημαντικά