Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣτο νοσοκομείο η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου μετά την κnδεία του αδελφού...

Στο νοσοκομείο η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου μετά την κnδεία του αδελφού του

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό η μητέρα του λίγες ώρες μετά την κηδεία του – Η κηδεία του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου πραγματοποιήθηκε χθες στη Λήμνο

Δύσκολα είναι τα τελευταία 24ωρα για τον Στέλιο Ρόκκο και την οικογένειά του η οποία θρηνεί την ξαφνική απώλεια του Νίκου Ρόκκου.

Ο αδελφός του τραγουδιστή έχασε τη ζωή του από πνιγμό το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, ενώ την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου τελέστηκε η κηδεία του στο χωριό του Καλλιόπη, στη Λήμνο.

Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2021, ο Στέλιος Ρόκκος είχε βιώσει και πάλι μια τραγική απώλεια, καθώς ο άλλος αδελφός του, ο Κώστας, πέθανε από ανακοπή σε ηλικία 50 ετών.

Δείτε το βίντεοΛίγες ώρες μετά το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ρόκκο, η μητέρα του εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Live News», αρχικά η οικογένειά της το απέδωσε στη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση των τελευταίων ημερών και αργότερα τη μετέφεραν σε νοσοκομείο της Λήμνου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά έγινε η διάγνωση στη νόσο του κορωνοϊού. Η κατάστασή της, ωστόσο, δεν κρίνεται βαριά.

Τα πιο σημαντικά