Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη – Της επιτέθηκε σκύλος

10 Νοεμβρίου, 20207:59 ΜΜ
More videos

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι δέχτηκε επίθεση από σκύλο.

Συγκεκριμένα, είχε βγάλει βόλτα τον Prince, τον σκύλο του συντρόφου της όταν ένας άλλος σκύλος, ο οποίος ήταν μαζί με τον ιδιοκτήτη του, της επιτέθηκε και τη δάγκωσε στο πόδι.

Η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ατυχές περιστατικό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

«Η μέρα μου δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Πήγα βόλτα τον Prince και με δάγκωσε σκύλος. Ήρθα στο νοσοκομείο για εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν με τον ιδιοκτήτη του, μιλούσε στο τηλέφωνο και εγώ ήμουν στη μέση σε δύο σκυλιά για να τα χωρίσω. Το σκυλί του δάγκωσε εμένα και τον σκύλο μου. Είμαι μέσα στα νεύρα», είπε η Ιωάννα Τούνη και στη συνέχεια έγραψε: «Πόσο ωραία περνάω! Κανονικά θα έπρεπε να κάνω μήνυμα στον μ@@@κ@ τον ανεύθυνο, που όχι απλά είχε χωρίς λουρί επιθετικό σκύλο, αλλά δεν κουνήθηκε καν να χωρίσει τον σκύλο του που μας επιτέθηκε κανονικά. Ο αρκούδος και εγώ είμαστε καλά! Ευχαριστούμε για τα μηνύματα. Απλά μετά το δάγκωμα σκύλου πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα εμβόλια».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News