Στο Mega «κλείδωσε» η Αγγελική Νικολούλη

29 Ιουνίου, 2021 2:22 ΜΜ
More videos

H Ελληνίδα Μις Μαρπλ συζητάει για το meg- άλο βήμα στην καριέρα της, το οποίο όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν το συζητάει πια αλλά το αποφάσισε κιόλας.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Νικολούλη μετά από 8 χρόνια στον ALPHA φαίνεται πως πήρε την απόφαση να αλλάξει σελίδα στην καριέρα της και να πάει στο MEGA. Ο λόγος που την έκανε να σκεφτεί διπλά και τριπλά την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη – που επανήλθε φέτος με στενό μαρκάρισμα – ήταν οι συνεργάτες της, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν πολύ να αφήσουν τη σιγουριά του ALPHA.

Ωστόσο, φαίνεται πως αφού λύθηκε και ο σκόπελος αυτός, καταβάλλοντας και στη δημοσιογραφική ομάδα τη σιγουριά αλλά και τα χρήματα για να καμφτεί η όποια αμφιβολία, η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια αποφάσισε να ενδώσει στις πιέσεις του Μεγάλου Καναλιού και του Βαγγέλη Μαρινάκη και να κάνει τη Meg- άλη μεταγραφή στο κανάλι της Λεωφόρου Συγγρού.

Ωστόσο, μην περιμένετε άμεσα ανακοινώσεις από το MEGA καθώς το συμβόλαιο που έχει η Αγγελική Νικολούλη, το οποίο είναι μονοετές, λήγει στα τέλη Ιουλίου, ενώ το Φως στο τούνελ δεν πρόκειται να βγει στον αέρα πριν τον Οκτώβριο.

Πηγή: tvnea