Στο «κυνήγι» της ψήφου ο Θανάσης Κατερινόπουλος

21 Ιουνίου, 2022 2:34 ΠΜ
More videos

Μπορεί οι εκλογές να είναι – μέχρι στιγμής – ένα σενάριο, αλλά … των φρονίμων τα παιδιά, φροντίζουν από νωρίς ώστε να έχουν χρονικό προβάδισμα έναντι άλλων υποψηφίων.

Φαίνεται πως ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο γνωστός αξιωματικός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., το γνωρίζει καλά και κατέβηκε να μοιράσει ενημερωτικά φυλλάδια στη λαϊκή αγορά του Καματερού, το περασμένο Σάββατο.

Σήμερα πάλι, ο κ. Κατερινόπουλος βρέθηκε στον Δήμο Ιλίου προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για την δράση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με το οποίο θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Ο κ. Κατερινόπουλος ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αλλά και από τις εμφανίσεις του σε διάφορες ενημερωτικές εκπομπές, μιλώντας στο Δυτικά Fm, ανακοίνωσε ότι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ στη δυτική Αττική: «Μου αρέσει η πολιτική και το να προσφέρω στον τόπο» δήλωσε, ενώ για την επιλογή του να μην κατέβει υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία απάντησε με αιχμηρό ύφος ότι η περιοχή έχει πολύ καλύτερους και ότι ο ίδιος “δεν κάνει“.

Ο ίδιος πιστεύει ότι μέχρι τέλος Οκτώβρη οι εκλογές θα έχουν διεξαχθεί, ωστόσο χαρακτήρισε «απρόβλεπτο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πηγή: topontiki.gr