«Στο κουτί την παίρνω γιατί; Mε πιάνει το παράπονο γιατί ήταν μόνο 28 χρόνων»: Σuγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας Χούπα που έφυγε τόσο άδικα

7 Μαρτίου, 20238:11 ΜΜ
More videos

Ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της άτυχης 28χρονης Ελπίδας Χούπα, που έφυγε τόσο άδικα στο δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε για την απώλεια της κόρης του.

Με δάκρυα στα μάτια, ο κ. Χούπας ανέφερε: «Η Ελπίδα ήταν ένα φιλόδοξο παιδί, ζωντανός άνθρωπος, έπαιρνε το δεύτερο πτυχίο της και ήθελε να πάει σε κάποιο μέρος του πλανήτη όπως πολλά παιδιά. Έχω τρία παιδιά, δεν θέλω να ψαλλιδίσω τα φτερά τους, θα τα ανοίξουν τα φτερά τους μόνα τους και θα χτίσουν τη δική τους φωλιά».

Ο κ. Χούπας συνέχισε: «Το μεγάλο σοκ που θα φροντίσω να μην το πάθουν, είναι επειδή συγκατοικούσαν και τα τρία στη Θεσσαλονίκη, είναι να πήγαιναν να βάλουν το κλειδί στην πόρτα και να δουν την γκαρνταρόμπα της κόρης μου. Τα φουστάνια της… Όλα. Πήραμε την απόφαση να ανέβουμε όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη. Να το πιούμε όλοι μαζί αυτό το ποτήρι.

Η κόρη μου δεν πέθανε, πάντα θα ζει ανάμεσά μας, όμως με πιάνει το παράπονο, γιατί ήταν μόνο 28 χρόνων και είχε όνειρα στη ζωή της. Πολύ νέα. Κόπηκε το νήμα της ζωής της βίαια από ξένους παράγοντες».

«Πλήρωσε εισιτήριο η κόρη μου, δεν ήταν λαθρεπιβάτης. Γιατί να το πάρω στο κουτί; Στο κουτί την παίρνω γιατί; Εύχομαι να πιάσει η θυσία της κόρης μου τόπο, μαζί με την θυσία όλων των άλλων παιδιών. Η οργή έχει ξεχειλίσει από πάρα πολύ κόσμο», κατέληξε ο Χρήστος Χούπας.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News