Στο 0.39 αυτή η πραγματική Ραπουνζέλ αποκαλύπτει τα υπέροχα μακριά μαλλιά της

23 Μαρτίου, 2016 7:51 ΜΜ
More videos

Αυτή η οικογένεια πρέπει αν ξοδεύει μια περιουσία σε προϊόντα για μαλλιά. Η μητέρα τους, μια 43 γυναίκα με το όνομα Tere Lynn Svetlecich Russell δεν έχει κόψει ποτέ τα μαλλιά της τα οποία μεγαλώνουν απίστευτα και έχουν φτάσει τα 1,88 μέτρα σε μάκρος. Οι 3 κόρες της οι Callan, η Cendalyn και η Chesney ακολουθούν τα βήματα της μητέρας τους και έχουν τη δική τους μακριά χαίτη με 94,91 και 96 εκατοστά μάκρος αντίστοιχα.

Είναι γνωστή ως η οικογένεια Ραπουνζέλ και η μητέρα πρέπει να κρατά το νερό όταν λούζονται οι κόρες της. Κάθε μια τους χρησιμοποιεί ¼ του μπουκαλιού σαμπουάν τη φορά. Στο παρακάτω βίντεο θα τους δείτε να επισκέπτονται ένα σαλόνι ομορφιάς για πρώτη φορά όλοι μαζί με τους στυλίστες να εντυπωσιάζονται για τα υγιή μαλλιά τους.

Η Tere Lynn δεν έχει κανένα σκοπό να αναγκάσει τις κόρες της να ακολουθήσουν το παράδειγμά της κρατώντας τα μαλλιά τους μακριά. Η έξι ετών Chesney ίσως είναι η πρώτη κόρη που θέλει αν τα κοντύνει ως και 25 εκατοστά. Παρόλα αυτά, η μητέρα τους θα τις αφήσει να πάρουν τη δική τους απόφαση όταν μεγαλώσουν αρκετά και είναι ώριμες.

Η μητέρα και οι κόρες έχουν μαλλιά που συνολικά φτάνουν τα 3 μέτρα σε μάκρος και εντυπωσιάζουν.

lifebuzz-6701a712b54439691f1d583921c4f970-limit_2000

Δείτε πως μοιάζουν τα μακριά μαλλιά που δεν τα έχει αγγίξει ποτέ ψαλίδι, στο παρακάτω βίντεο. 

Ακολουθήστε μας στο facebook: