Στις 28/12 εμβολιάζονται ο Μητσοτάκης και η Μαρέβα ζωντανά στην τηλεόραση

18 Δεκεμβρίου, 202010:06 ΜΜ

Στις 27 Δεκεμβρίου ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη νίκη κατά του Covid-19 με τον πρώτο εμβολιασμό στη χώρα μας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η συζυγός του Μαρέβα θα εμβολιαστούν παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων στις 28 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Έτσι ο πρωθυπουργός θα στείλει το μήνυμα ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και μπορούν να εμβολιαστούν όσοι έχουν επιφυλάξεις. Πριν από τον πρωθυπουργό θα έχει εμβολιαστεί ο Δημήτρης Πιστόλας, ο διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ευαγγελισμού.

Το εμβόλιο φθάνει στη χώρα μας στις 26 Δεκεμβρίου, δηλαδή τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και το αμέσως επόμενο 24ωρο οι πρώτοι άνθρωποι που θα εμβολιαστούν είναι μία νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Αθήνα.

Δείτε το βίντεο:

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

«Προσπαθώ τις περισσότερες φορές να σταθώ ως σκληρός επαγγελματίας προκειμένου να αντέξεις και να δώσεις κουράγιο. Ψυχικά μέσα μου έχω λυγίσει. Στεκόμαστε στα πόδια για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας» δηλώνει στο Star ο Δημήτρης Πιστόλας, o οποίος θα εμβολιαστεί πριν τον πρωθυπουργό.

Η πορεία του Δημήτρη Πιστόλα είναι μακρά. Πάντα στην πρώτη γραμμή είτε ως νοσηλευτής είτε ως συντονιστής μεταμοσχεύσεων, δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.Οι εικόνες που αντιμετωπίζει καθημερινά στους θαλάμους του νοσοκομείου είναι σκληρές και χρειάζεται γερό στομάχι.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νίκη της ανθρωπότητας ενάντια στην πανδημία έχει ήδη ξεκινήσει

Πηγή: STAR

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News