Στηρίζει τον άνδρα της η παπαδιά του ιερέα που κακοποιούσε την Έλενα Φραντζή

28 Μαρτίου, 2018 7:12 ΜΜ
More videos

Στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» μίλησαν ο ιεράς και η πρεσβυτέρα που βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων, μετά τον θάνατο της Έλενας Φραντζή και όσα τραγικά είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Δεχθήκαμε και δεχόμαστε απειλές, γι’ αυτό κι έχουμε προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία», είπε, μεταξύ άλλων, η πρεσβυτέρα, προσθέτοντας ότι έχουν φόβους για τη ζωή τους.

Όπως είπε η πρεσβυτέρα, την απείλησα ότι:

«Θα καταστρέψουμε την οικογένειά σας … Θα έρθουμε νύχτα που θα κοιμάσαι».

Η παπαδιά δήλωσε ότι με τον σύζυγό της ανεβαίνουν Γολγοθά. «Μετά την αποφυλάκιση, είπα δόξα τω Θεώ, έμαθα την αλήθεια, επικαλούμενη αναφορές της άτυχης  Έλενας Φραντζή.

Η πρεσβυτέρα διευκρίνισε ότι υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο η άτυχη Έλενα παραδεχόταν ότι όσα υποστήριξε κατά του ιερέα ήταν ψέματα.
Μάλιστα, όπως είπε, το συγκεκριμένο ντοκουμέντο κατατέθηκε και σε αστυνομικό σταθμό.

«Ο Θεός ν’ αναπαύσει την ψυχή της, πήγα στην κηδεία, όμως πρέπει να πω την αλήθεια. Την έχω ξαναπεί και κανένας δεν μας στήριξε», είπε η παπαδιά.

Αν όντως συνέβαιναν όσα ακούστηκαν «ή θα πάθαινα ψυχολογικά ή θα κλεινόμουν σε μοναστήρι. Εντούτοις, είμαι ένας ήπιος άνθρωπος, θέλω να με αγαπά ο Θεός και ας μην με αγαπά ο κόσμος», είπε η πρεσβυτέρα και συμπλήρωσε:  «Να ρωτήσετε τους χωριανούς πόσο αγαπούσα την Έλενα».

Σ’ ό,τι αφορά ξυλοδαρμό της Έλενας με κουτάλα από την ίδια την πρεσβυτέρα, είπε ότι όντως συνέβη, όταν διαπίστωσε κλοπή χρυσαφικών της Αγίας Παρασκευής από την οικία της.

«Ήταν η μοναδική περίπτωση που χειροδίκησα στην Έλενα», είπε η πρεσβυτέρα.

Ο ιερέας επέλεξε να κάνει μόνο ένα καταληκτικό σχόλιο: «Ο Γολγοθάς για μένα άρχισε εδώ και καιρό και βρίσκομαι στον σταυρό, αναμένω την ανάσταση του Χριστού, για να φέρει ανάσταση σε μένα και την οικογένειά μου. Είμαι αθώος και περιμένω την ανάσταση».

Όλες τις αναφορές, κάποιες από τις οποίες για ευνόητους λόγους δεν αναπαράγονται από το Sigmalive, μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης.

[sigmalive]

Ακολουθήστε μας στο facebook: