Στηρίζει Λατινοπούλου ο Κώστας Φραγκολιάς: Τον έβαλε στη θέση του η Σταματίνα Τσιμτσιλή

17 Ιουνίου, 2022 4:34 ΜΜ
More videos

Θέση υπέρ της Αφροδίτης Λατινοπούλου μετά το ρατσιστικό παραλήρημα της εναντίον της Δανάης Μπάρκα πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σπεύδει να τον βάλει στη θέση του.

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναρωτήθηκε γιατί είναι ρατσιστική η τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παρεμβαίνει για να ξεκαθαρίσει τη θέση της εκπομπής του Alpha “Happy Day” σε τέτοια ζητήματα.

Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με αυτό το παραλήρημα το ρατσιστικό γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο – σε αυτό είμαστε στην ίδια γραμμή όλοι” τόνισε η κυρία Τσιμτσιλή, με τον Κώστα Φραγκολιά να ρωτά: “ρατσιστικό γιατί;”.

“Άσε με λίγο να ολοκληρώσω, δεν ασχοληθήκαμε γιατί θεωρώ ότι όσο δίνεις χώρο σε τέτοια ζητήματα τα γιγαντώνεις. Ρατσιστικό, γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά, την εμφάνιση του οποιουδήποτε” τόνισε, αφοπλιστικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Κώστα Φραγκολιά να επιμένει: “Μα δεν μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας”.

Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας κάποια μηνύματα και μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη. Χρησιμοποίησε μια εικόνα που δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του καθενός το πόσο ζυγίζει, το πώς είναι, το πως φαίνεται. Και χρησιμοποίησε αυτή την εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι, είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό της, κάνει επιτυχία και ναι για μένα είναι πρότυπο” συνέχισε η παρουσιάστρια, δίνοντας πληρωμένη απάντηση στον Κώστα Φραγκολιά που φάνηκε να έχει διάθεση να πάρει το μέρος της Αφροδίτης Λατινοπούλου, παρά τα απαράδεκτα σχόλιά της για τη Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το βίντεο: