Στην Πάτρα και αποκλειστικά για εμβολιασμένους θα τραγουδά ο Γρηγόρης Πετράκος

12 Οκτωβρίου, 202111:00 ΜΜ

Ήδη αρκετοί τον έχουν αποκαλέσει «κωλοτούμπα».

Ο Γρηγόρης Πετράκος επιστρέφει σε κλειστό νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας, μετά από πολύ καιρό, όπως γνωστοποίησε μέσα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο τραγουδοποιός, ο οποίος δεν είναι εμβολιασμένος, θα εμφανίζεται τα μεσημέρια κάθε Σαββάτου και Κυριακής στην Πάτρα.

Η απόφασή του αυτή έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις λόγω των απόψεων που είχε εκφράσει κατά του εμβολιασμού κατά καιρούς και ήδη αρκετοί τον έχουν αποκαλέσει «κωλοτούμπα». Υπενθυμίζεται πως κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα του Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό στα κλειστά μαγαζιά επιτρέπεται η είσοδος μόνο για εμβολιασμένους πελάτες, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν να βρίσκονται εσωτερικά κάνοντας τα απαραίτητα rapid test.

Τα «καρφιά» του Βαγγέλη Περρή

Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό, γιατί όπως μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης υπήρξαν αντιδράσεις από θαυμαστές του Γρηγόρη Πετράκου που του έγραψαν ότι τους “πουλάει” και ότι κάνει ξαφνικά αυτό που του λέει η κυβέρνηση.

«Ο Πετράκος είχε πει να ζητήσει συγγνώμη ο Κιάμος γιατί δεν είναι συνεπής, απέναντι σε αυτά τα οποία έλεγε. Νομίζω ότι τώρα ο ίδιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη γιατί έχει τεράστια απόσταση αυτό το οποίο έλεγε, ότι δε μπορεί ακόμα και στα δύσκολα που έχουμε ανάγκη εμείς οι μουσικοί που έχουμε ανάγκη να παίζουμε, να προδίδουμε τα ιδανικά μας και να ανεχόμαστε τις συνθήκες που μας επιβάλλουν οι άλλοι. Ήταν σαφής και πολύ αιχμηρός και μάλιστα είχε βγάλει κίτρινη κάρτα στον Κιάμο. Επειδή έγινε πολιτικός, θα ακολουθήσει την πεπατημένη, αφού ανήκει στο κόμμα του Τράγκα» σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής.

“Θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο” λέει η Θεοφανία Παπαθωμά

Η Θεοφανία Παπαθωμά τοποθετήθηκε στο «Πρωινό» για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο, με τη γνωστή ηθοποιό να σχολιάζει και την απόφασή του να κατέβει στην πολιτική, όπως και τη στάση του έναντι του κορωνοϊού και των εμβολίων. Μάλιστα, η συνέντευξη της Θεοφανίας Παπαθωμά ακολούθησε τα αυστηρά σχόλια που έκανε ο Βαγγέλης Περρής για τον Γρηγόρη Πετράκο και την επιστροφή του στη νυχτερινή ζωή.

«Έχουμε χρέος να εργαζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, έχουμε χρέος να είμαστε σύννομοι να ακολουθούμε τις επιταγές του νόμου κι έχουμε και χρέος να εκφράζουμε τις πεποιθήσεις μας χωρίς φόβο και πάθος. Αυτά ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία. Το κάνει γιατί θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News