Στην Ιαπωνία σταμάτησαν να βγαίνουν ραντεβού και παντρεύονται τους καλύτερους φίλους τους.

8 Δεκεμβρίου, 20164:45 ΜΜ
More videos

Το σεξ για τους Ιάπωνες έχει μετατραπεί πλέον σε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα, με την κατάσταση να είναι απελπιστική μιας και οι περισσότεροι νέοι δεν βγαίνουν πλέον ραντεβού αλλά παντρεύονται τους φίλους τους.

Για το λόγο αυτό παντρεύονται τους φίλους τους. Η τάση αυτή ονομάστηκε “Kousai zero Nichikon” και μεταφράζεται ως «παντρειά χωρίς ραντεβού».

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ιαπωνική κυβέρνηση δείχνει ότι, το 69% των ανδρών και το 59% των γυναικών δεν έχουν σύντροφο.

Η έρευνα, αναφέρει επίσης ότι περίπου το 80% των άγαμων Ιαπώνων που θέλουν να βάλουν βέρα στο δεξί, δεν έχουν αγαπημένο. Για το λόγο αυτό νυμφεύονται τους φίλους τους.

Σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Independent που επικαλείται ιαπωνική ιστοσελίδα, περιγράφονται ιστορίες για το πώς οι άνθρωποι παντρεύτηκαν τους φίλους τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννήσεων στον κόσμο, με μόλις 8,4 παιδιά να γεννιούνται ανά χίλιους κατοίκους κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

Ο πληθυσμός της Ιαπωνίας, που εκτιμάται σε 127 εκατομμύρια ανθρώπους, αναμένεται να μειωθεί σε 87 εκατομμύρια έως το 2060.

[businessinsider] [politis]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News