Στην Ιαπωνία είναι πολύ σύνηθες για τις πετυχημένες γυναίκες να νοικιάζουν έναν σύντροφο

17 Απριλίου, 2016 2:41 ΜΜ
More videos

Έχετε περάσει ποτέ εντελώς μόνοι σας τις γιορτές των Χριστουγέννων; Μήπως, εύχεστε να είχατε κάποιον στο πλευρό σας, να κρατάει το χέρι σας, να σας κάνει κομπλιμέντα, να σας διασκεδάζει, να κάνετε ωραίες συζητήσεις και να πηγαίνετε μαζί σε ωραία εστιατόρια; Ή μήπως θέλετε να απολαύσετε όλα τα καλά της σχέσης, χωρίς να επιφορτιστείτε με τα βάρη; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε πια! Στην Ιαπωνία μπορείτε να νοικιάζετε σύντροφο για μερικές ώρες!

Στην Ιαπωνική κουλτούρα είναι πολύ συνηθισμένο να υπάρχουν λέσχες, γνωστές ως kyabakuras, στις οποίες απαγορεύετε το σεξ ή ο γυμνισμός, ενώ σκοπός τους είναι αποκλειστικά και μόνο η διασκέδαση. Το σεξ είναι κάτι που αποθαρρύνεται πολύ.

Ο σκοπός του κάθε οικοδεσπότη είναι να κάνει κομπλιμέντα, να σερβίρει ποτά, να μιλάει και να διασκεδάζει τους πελάτες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε καλύτερα την συγκεκριμένη Ιαπωνική κουλτούρα:

Σύμφωνα με το βίντεο, ο κάθε οικοδεσπότης πρέπει να περάσει από μια εκπαίδευση 2 χρόνων. Η αμοιβή μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη και επικερδής, εξαιρώντας τα δώρα από τους πελάτες.

Αν και η σωματική επαφή με τους πελάτες αποθαρρύνεται, αλλά δεν είναι απίθανο κάποιοι από τους οικοδεσπότες να ερωτευθούν τους πελάτες. Ίσως, σε μια τόσο ανδροκρατούμενη κοινωνία, όπως αυτή της Ιαπωνίας, οι ανάγκες των γυναικών για ρομαντική οικειότητα, συμβιβάζονται και περιορίζονται. Έτσι, οι πελάτες αυτών των λεσχών ψάχνουν ακόμα και μερικές ώρες να νιώσουν συναισθηματική ασφάλεια.