Στην Αθήνα η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων του κόσμου με 200 νέες θέσεις εργασίας.

13 Οκτωβρίου, 2016 11:48 ΜΜ
More videos

Η επένδυση ξεπερνά τα πέντε εκατ. ευρώ και αναμένεται να φιλοξενήσει 200.000 επισκέπτες ετησίως. Την 1η Δεκεμβρίου θα ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο της στην Αθήνα η Wyndham Group Hotel, καθώς ολοκληρώνονται τα έργα ανακαίνισης που ξεπερνούν συνολικά τα πέντε εκατ. ευρώ.

1b

Το πέντε αστέρων Wyndham Grand Athens, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, σταθμός Μεταξουργείο), θα απασχολήσει άμεσα ή έμμεσα περισσότερα από 200 άτομα, ενώ αναμένεται να δεχθεί 200.000 επισκέπτες ετησίως.

2b

Το έργο έχει αναλάβει η Zeus International, με τη συνεργασία της Wyndham Group Hotel, ενώ μέρος της επένδυσης ανέλαβε η ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ιδιοκτήτρια του ακινήτου που στο παρελθόν στέγαζε το ξενοδοχείο Athens Imperial.

Η Zeus International, ελληνική εταιρία συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο των ξενοδοχείων, διαχειρίζεται τη λειτουργία μονάδων στην Ανατολική Ευρώπη και ειδικότερα σε Ρουμανία και Βουλγαρία.3b

«Η Ελλάδα αποτελεί την 74η χώρα στην οποία αποκτά παρουσία η Wyndham», δήλωσε ο περιφερειακός αντιπρόεδρος για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη του Wyndham Hotel Group κ. Edwin Broers, προσθέτοντας ότι ο ξενοδοχειακός όμιλος είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο με 8.000 ξενοδοχεία σε 73 χώρες και 16 ξενοδοχειακά brands.

Ο ίδιος μάλιστα επισήμανε «τις προοπτικές και για άλλες συνεργασίες» στη χώρα, δηλώνοντας ότι «πιστεύουμε ακράδαντα στις προοπτικές της ελληνικής αγοράς».

Το ξενοδοχείο «αναμένεται να αλλάξει όλη την ευρύτερη περιοχή του Κεραμεικού» τόνισε ο ιδρυτής της Zeus International κ. Χάρης Σιγανός, σημειώνοντας ότι η θέση του, πολύ κοντά στα πολιτιστικά ορόσημα της πόλης, «το καθιστά ιδανικό προορισμό τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για διακοπές».wyndham_grand_athens_1

Ηδη το ξενοδοχείο δέχεται κρατήσεις απ’ όλα τα κανάλια, Διαδίκτυο και Tour Operators, τονίζει ο διευθυντής πωλήσεων του ξενοδοχείου κ. Θεόδωρος Κάτσος, επισημαίνοντας ότι ποσοστό 30% προέρχεται από το Wyndham Rewards loyalty program, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 45 εκατ. μέλη.

Το Wyndham Grand Athens στοχεύει σε υψηλό positioning στην αγορά της Αθήνας, αλλά και στη διοργάνωση συνεδρίων. Διαθέτει 276 ευρύχωρα δωμάτια, αίθουσες 2.500 τ.μ., υπόγειο πάρκινγκ, ενώ σημαντική επένδυση έχει γίνει για γρήγορο WiFi.

wyndham_brandbar_us_feb2012

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν επίσης εστιατόριο, μπαρ, γυμναστήριο, spa κι ένα roof top μπαρ – εστιατόριο 450 τ.μ., με πισίνα καταρράκτη και θέα 360° σε όλη την Αθήνα, μέχρι τη θάλασσα.

[tovima] [kathimerini]

Ακολουθήστε μας στο facebook: