Στην αρχή στάθηκαν ακίνητες. Όταν όμως έσπασαν τον σχηματισμό τους μας μάγεψαν!

19 Απριλίου, 20152:41 ΜΜ

To καλλιτεχνικό πατινάζ είναι ένα από τα πιο καλλιτεχνικά σπορ που έχουν υπάρξει. Είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό να βλέπεις τους χορευτές και τις χορεύτριες να χορεύουν αρμονικά πάνω πάγο σύμφωνα με την μουσική.

Είναι ένα από τα παλαιότερα χειμερινά ολυμπιακά άθλημα, το οποίο εισήχθη στις αρχές της δεκαετίας του 1900. Εάν πιστεύετε ότι το καλλιτεχνικό πατινάζ είναι ένα ξεχωριστό και εντυπωσιακό άθλημα τότε το συγχρονισμένο πατινάζ πηγαίνει το άθλημα ακόμη πιο μπροστά.

Το συγχρονισμένο πατινάζ γίνεται από μια ομάδα αθλητών που πρέπει να είναι απόλυτα συγχρονισμένοι μεταξύ τους για να πετύχουν την απόλυτη ρυθμική αρμονία πάνω στο πάγο. Η συγκεκριμένη ομάδα από την Ρωσία που θα δούμε είναι πραγματικά εξωπραγματική. Δείτε με τι απίστευτη τεχνική χορεύουν αρμονικά και με απόλυτη πειθαρχεία.

Το κομμάτι που θα ακούσετε στο βίντεο να χορεύουν είναι το γνωστό  “I Will Always Love You” της Whitney Houston. Εάν δεν είστε οπαδός του συγχρονισμένου πατινάζ μπορεί μετά από το φανταστικό βίντεο να αλλάξετε γνώμη!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News