Στην αντεπίθεση εναντίον του Κανάκη ο Άδωνις: «Αυτός που είχε επί χρόνια συνεργάτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αντί να κρύβεται»

7 Μαρτίου, 20233:20 ΠΜ
More videos

Ο Αντώνης Κανάκης ήταν… χείμαρρος εναντίον όσων ευθύνονται συνολικά για την τραγωδία των Τεμπών, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να μην αφήνει ασχολίαστα όσα ανέφερε ο παρουσιαστής.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ τοποθετήθηκε για την επίθεση του Κανάκη εναντίον του, υπενθυμίζοντας την ιστορία του Στάθη Παναγιωτόπουλου και συμφωνώντας, επί της ουσίας, με την άποψη περί «φασιστοειδών» του Άρη Πορτοσάλτε.

«Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι «δεν το είχε καταλάβει», αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον Άρη Πορτοσάλτε και εμένα!

Εδώ το βίντεο από την πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 και όσα ειπώθηκαν και είπα για τον Άρη Πορτοσάλτε και που ενόχλησε τον «κύριο» Κανάκη. Όμως έχω δει την Ελλάδα να καταστρέφεται από την τοξικότητα και τον λαϊκισμό και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μήν ξανασυμβεί!

Και για να σας το κάνω και λίγο πιο ξεκάθαρο πώς κτίζουν την ιδεολογική τους ηγεμονία, αποθεώνουν σήμερα εδώ την κα Ράνια Τζίμα πχ, επειδή επιτίθεται στην Κυβέρνηση, αλλά λοιδορούν όποιον συνάδελφο της έχει αντίθετη με την δική τους άποψη.Έτσι οι Άρης Πορτοσάλτε, ο Βασίλης Χιώτης, ή ο Γιάννης Πρετεντέρης ή η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι όχι αντικειμενικοί και τους βρίζουν εδώ και παντού αλλά αν κάποιος δημοσιογράφος στηρίζει Σύριζα και τολμήσεις να το πεις, τότε είναι ντροπή σου που δεν σέβεσαι την «δημοσιογραφική» τους ιδιότητα. Και εμείς πρέπει να το δεχόμαστε».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News