Στικούδη για βίντεοκλιπ: «Μπήκα στο φέρετρο για να κάνω τέχνη»

30 Ιανουαρίου, 201811:20 ΜΜ
More videos

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη μέσα σε ένα φέρετρο προκάλεσε έντονες συζητήσεις με την ίδια να απαντά στον σάλο.

Όπως σημείωσε στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά έκανε τέχνη ενώ αναρωτήθηκε αν θα προκαλούσε τέτοιο σάλο αν ένας ηθοποιός έκανε κάτι αντίστοιχο σε μια ταινία. Τόνισε, μάλιστα, ότι το γεγονός ότι η Taylor Swift βγήκε με παρόμοιο κόνσεπτ δεν έχει να κάνει με αντιγραφή αφού ήταν προγραμματισμένο όλο αυτό να βγει στις 26 Ιανουαρίου.

«Ξέραμε ότι θα συζητιόταν όλο αυτό, αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ. Ένας ηθοποιός που κάνει κάτι αντίστοιχο σε μια ταινία δεν πάει καλά; Είναι ένας ρόλος. Είναι κάποια μηνύματα που θέλαμε να στείλουμε μέσα από αυτό. Είναι τέχνη. Πήραμε και καλά σχόλια.

Υπήρχαν και αυτοί που πραγματικά ταυτίστηκαν. Δεν είναι ωραίο πράγμα να σου λένε τι να κάνεις, δεν είναι ωραίο πράγμα να σε καταργιούνται. Ήμουν άτυχη γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό σχεδιάζαμε να βγει στις 26 του Γενάρη θα βγει το τραγούδι και το κλιπ και η Taylor Swift έκανε κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν έχει να κάνει με αντιγραφή…» σημείωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Στο video clip του νέου τραγουδιού της Κατερίνας Στικούδη με τίτλο «Ενθάδε Κείται» υπάρχουν πλάνα που δείχνουν την πασίγνωστη τραγουδίστρια μέσα σε φέρετρο, κάτι που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και αν ο σκοπός ήταν αν προκαλέσει σίγουρα τα έχει καταφέρει.

Δείτε το βίντεοκλιπ

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News