Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024
#blackfridayΗ στιγμή που τεράστιος κροκόδειλος καταβροχθίζει αγελάδα

Η στιγμή που τεράστιος κροκόδειλος καταβροχθίζει αγελάδα

Ένας τεράστιος κροκόδειλος αλμυρού νερού έχει πιαστεί στην κάμερα να καταβροχθίζει μια αγελάδα, με θεατές μια συγκλονισμένη οικογένεια.

Η απίστευτη σκηνή καταγράφηκε σε ένα ακίνητο στο Κουνουνούρα της Δυτικής Αυστραλίας την Παρασκευή.

Η Τζούλια Ντάρακ δήλωσε ότι «ο χειρότερος εφιάλτης ξεδιπλώνεται» καθώς το γραφικό συμβάν συνέβη κοντά στην ιδιοκτησία της κοντά στον ποταμό Λόουερ Ορντ στην απομακρυσμένη περιοχή Κίμπερλι, σύμφωνα με το Storyful.

«Γι ‘αυτό δεν κατεβαίνουμε στο ποτάμι, εξαιτίας των κροκοδείλων», δήλωσε η Τζούλια Ντάρακ στο ABC.

«Παρακολουθήσαμε να την σκοτώνει και να την καταβροχθίζει.”

«Ένα από τα άλογα που ζούσαν εδώ πέθανε επίσης λόγω ενός κροκοδείλου τον Φεβρουάριο, οπότε σίγουρα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ».

Ο σύζυγός της, Μπραντ Ντάρακ, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον κροκόδειλο που τρώει την αγελάδα στο Facebook τη Δευτέρα.

Ένας τεράστιος κροκόδειλος αλμυρού νερού έχει πιαστεί στην κάμερα να καταβροχθίζει μια αγελάδα με θεατές μια συγκλονισμένη οικογένεια.c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 434

Η απίστευτη σκηνή καταγράφηκε σε ένα ακίνητο στο Κουνουνούρα της Δυτικής Αυστραλίας την Παρασκευήc81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 207

Στο βίντεο ο κροκόδειλος φαίνεται που κατασπαράζει την αγελάδα, ενώ πολλά πουλιά παρακολουθούνeccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3 186

Η κ. Ντάρακ σχολίασε το βίντεο λέγοντας ότι η αγελάδα ήταν εκεί δύο μέρες πριν ξυπνήσει την Παρασκευή το πρωί για να δει αυτόν τον κροκόδειλο μπροστά της.

Είπε ότι το περιστατικό ήταν ένα καλό μάθημα για τα παιδιά τους.

Στο βίντεο ο κροκόδειλος φαίνεται που κατασπαράζει την αγελάδα, ενώ πολλά πουλιά παρακολουθούν

Ο κροκόδειλος καταφέρνει να κόψει ένα μεγάλο κομμάτι της αγελάδας με τα τεράστια σαγόνια του, καθώς η οικογένεια Ντάρακ παρακολουθεί.

[dailymail]Τα πιο σημαντικά