Η στιγμή που ναυαγοσώστης σώζει την ζωή ενός μικρού αγοριού από σίγουρο πνιγμό στην Κρήτη

Αυγ 28, 2017 6:06 ΠΜ
More videos

Έντονα συναισθήματα το βίντεο με την δραματική διάσωση ενός αγοριού το οποίο παρασύρθηκε από τα κύματα σε παραλία της Χερσονήσου της Κρήτης. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής και το παιδάκι σώθηκε από τις ηρωικές προσπάθειες του ναυαγοσώστη της παραλίας.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, το παιδί μπήκε για βουτιά με τους γονείς του έχοντας πάρει μαζί τους και σωσίβιο από το οποίο κρατιόντουσαν. Όμως το μικρό παιδί, αν και γαντζωμένο στο σωσίβιο, δεν κατάφερε να κρατηθεί με αποτέλεσμα τα κύματα να το παρασύρουν ακόμα πιο μακριά από την ακτή και από τους γονείς του.

Ακολούθησαν στιγμές αγωνίας, με τους λουόμενους, αλλά και τους γονείς του παιδιού να έχουν τρομοκρατηθεί. Το παιδί σώθηκε χάρη στη σωτήρια επέμβαση του ναυαγοσώστη, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Μόλις βγήκε από το νερό, έχοντας στην αγκαλιά του το παιδί, απέσπασε δυνατό χειροκρότημα από τους λουόμενους.

Αλλά και οι γονείς του παιδιού κατάφεραν με τη βοήθεια των λουόμενων να βγουν έξω από τη θάλασσα. Στην παραλία, πάντως, υπήρχε κόκκινη σημαία που φανέρωνε την επικινδυνότητα της θάλασσας λόγω των 6 Μποφόρ που έπνεαν.

Δείτε το βίντεο

[neakriti] [cnn]

Ακολουθήστε μας στο facebook: