Η στιγμή που κύματα 9 μέτρων χτυπούν υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο

13 Μαρτίου, 2017 3:01 ΠΜ
More videos

Οι εικόνες από το εφιαλτικό ταξίδι που έζησαν 4.500 επιβάτες είναι τρομακτικές. Κρουαζιερόπλοιο έπεσε σε ισχυρή καταιγίδα, με τους ανέμους να λυσσομανάνε με ταχύτητα 193χμλ/ώρα, σχηματίζοντας κύματα ύψους 9 μέτρων.

Το βίντεο «ανέβασε» σε διαδικτυακή πλατφόρμα επιβάτης του πλοίου.

Ο συγκεκριμένος βρισκόταν μαζί με την παρέα του στον τρίτο όροφο του πλοίου από όπου έβλεπαν τα κύματα να καλύπτουν τα παράθυρα του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου. Παρά το γεγονός ότι η παρέα διατηρεί την ψυχραιμία της, κάποια στιγμή ακούγεται η φωνή ενός άνδρα που λέει «ας μείνουμε όλοι σ’ αυτό το σημείο, ελπίζοντας πως δεν θα πεθάνουμε!».

Το βίντεο τραβήχτηκε λίγα λεπτά αφότου ο καπετάνιος έδωσε εντολή από τα μεγάφωνα να κατευθυνθούν όλοι οι επιβάτες στις καμπίνες τους και να μείνουν ψύχραιμοι για όση ώρα το κρουαζιερόπλοιο θα αντιμετώπιζε την καταιγίδα.

Το κρουαζιερόπλοιο Anthem Of The Seas κατευθυνόταν προς το Πορτ Κανάβεραλ της Φλόριντα, όμως λόγω των εξαιρετικά κακών συνθηκών του καιρού, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Νιου Τζέρσι.

Λόγω της κακοκαιρίας, σημειώθηκαν αρκετές ζημιές στο κρουαζιερόπλοιο, όπως η καταστροφή της οροφής στο κατάστρωμα και πολλά σπασμένα έπιπλα.

[dailymail] [newsonly]

Ακολουθήστε μας στο facebook: