Ουρές στη Αθήνα έξω από αυτό το μαγαζί για ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης καρδούλα

13 Μαρτίου, 2018 4:14 ΜΜ
More videos

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται καθημερινά στην πλατεία Νέας Σμύρνης, αφού όλοι θέλουν να δοκιμάσουν τα προϊόντα του νέου μαγαζιού που έχει ανοίξει εκεί.

Ειδικότερα, εδώ και σχεδόν ένα μήνα έχει ανοίξει στο κάτω μέρος της πλατείας το μαγαζί «Κουλουράδες», πουλώντας φρέσκα κουλούρια Θεσσαλονίκης.

Εχοντας ως βασικό προϊόν το παραδοσιακό κουλούρι που όλοι γνωρίζουμε, καθώς και κουλούρια γεμιστά με κάθε λογής υλικό, φαίνεται ότι οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης δε μπορούν να περάσουν από εκεί χωρίς αγοράσουν κάτι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το προηγούμενο Σάββατο έξω από το μαγαζί υπήρχε ουρά μεγαλύτερη των 10 ατόμων, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά προκειμένου να αγοράσουν το πολυπόθητο κουλούρι της αρεσκείας τους.

Φαίνεται πως τα μεγάλα ζεστά και τραγανά κουλούρια και τα κριτσίνια του μαγαζιού που βγαίνουν απευθείας από το φούρνο έχουν εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι κάνουν στροφή στο παραδοσιακό κουλούρι από την Θεσσαλονίκη για πρωινό.

Στο διαδίκτυο ήδη έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες με τις ουρές οι οποίες δημιουργούνται καθημερινά έξω από το μαγαζί στην Νέα Σμύρνη, ενώ παρόμοια κίνηση υπάρχουν στα καταστήματα της αλυσίδας σε Πειραιά, Αλιμο, Μαρούσι, Νέα Ιωνία και Πετράλωνα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: