Στη Μύκονο η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού – Σπάραξε η μητέρα του: «Που είσαι αγοράκι μου;»

18 Ιανουαρίου, 2022 3:22 ΜΜ
More videos

Στον τόπο καταγωγής του έφτασε πριν λίγη ώρα η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού με την οικογένεια να συνοδεύει τον άτυχο επιχειρηματία στο νησί των ανέμων με με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Τζώρτζη συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Μυκόνου για να τον υποδεχτούν ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο κοιμητήριο του νησιού.

Η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού και οι συγγενείς του προσπαθούσαν να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Ελένη Ξυδάκη, η οποία κατέβηκε από το καράβι υποβασταζόμενη, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει ότι θα αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον μονάκριβο γιο της.

«Γιώργη μου, που είσαι αγοράκι μου;» σπάραξε η μητέρα του μόλις έφτασε η σορός του παιδιού της έξω από την εκκλησία: «Παιδί μου! Γιώργη μου! Πού είσαι αγοράκι μου; Δεν μπορώ Παναγίτσα μου» φώναζε καθώς ανέβαινε τα σκαλιά με την Κατερίνα Μονογυιού να την κρατάει από το χέρι.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου η οποία πληροφορήθηκε χθες την τραγική είδηση του χαμού του αγαπημένου της, βρίσκεται στο νοσοκομείο και παρά τις εκκλήσεις της στους γιατρούς να της επιτρέψουν να παραστεί την κηδεία, οι ίδιοι της απαγόρευσαν οποιαδήποτε μετακίνηση καθώς η κατάστασή της παραμένει σοβαρή.

Η εξόδιος ακολουθία για τον 45χρονο επιχειρηματία θα τελεστεί στις 14:30 στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην Χώρα της Μυκόνου.