Στη φυλακή ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο

28 Μαρτίου, 20232:07 ΠΜ
More videos

Κατηγορείται για τους βιασμούς πέντε ανήλικων αθλητριών του από το 2009 μέχρι το 2020

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο προπονητής πολεμικών τεχνών

με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, καθώς δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς που προέβαλε, ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τους βιασμούς πέντε ανήλικων αθλητριών του από το 2009 μέχρι το 2020, αρνήθηκε στην απολογία του τις κατηγορίες.

Ο 44χρονος προπονητής απολογήθηκε για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.
Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η δράση του κατηγορούμενου προπονητή, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι μέχρι και πριν από τη σύλληψή του κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονη αθλήτριά του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 44χρονος προπονητής, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και, αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανηλίκων.

Σύμφωνα με καταγγελίες των θυμάτων του, ο συλληφθείς φέρεται να προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, χρησιμοποιώντας μέχρι και απειλές.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News