Στη δημοσιότητα τα στοιχεία παιδόφιλου που ασέλγησε σε 7χρονο κοpιτσάκι

9 Οκτωβρίου, 20206:31 ΜΜ
More videos

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος 7χρονου κοριτσιού από την γειτονιά του, Οι πράξεις του γνωστοποιήθηκαν και έγινε σχετική καταγγελία στις Αρχές.

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη στις 21 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος 7χρονου κοριτσιού από την γειτονιά του. Οι πράξεις του έγιναν γνωστές και έγινε σχετική καταγγελία στις Αρχές.

Πρόκειται για τον Πρωτονοτάριο Αναστάσιο του Δημητρίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 3-9-1971 στην Αθήνα.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία παιδόφιλου που ασέλγησε σε 7χρονο κοριτσάκι

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία παιδόφιλου που ασέλγησε σε 7χρονο κοριτσάκι

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-3-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News