Στη δημοσιότητα μηνύματα που έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε άλλες κοπέλες: «Κοιτάξτε πόσο πίεζε εμένα»

14 Δεκεμβρίου, 2021 2:29 ΜΜ
More videos

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστελνε μηνύματα σε πολλές κοπέλες, τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μετά την καταγγελία κοπέλας ότι διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο και προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της και την απομάκρυνσή του από τους “Ράδιο Αρβύλα”.

Η εκπομπή της Δευτέρας προβλήθηκε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του να είναι σε πολύ δύσκολη θέση και να μην θυμίζουν σε τίποτα την ευχάριστη παρέα που συντροφεύει εδώ και πολλά χρόνια τα βράδια των τηλεθεατών.

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης στο φινάλε της εκπομπής, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να σταματήσει η προβολή της, ξεκαθαρίζοντας πως πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, καθώς δεν γίνεται να συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα με αυτό το κλίμα.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, η τρέχουσα εβδομάδα έτσι κι αλλιώς θα ήταν η τελευταία πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, συνεπώς με το νέο έτος θα έρθουν και οι οριστικές αποφάσεις για το αν θα «κοπεί» ή όχι το Ράδιο Αρβύλα.

Πάντως, στο Twitter επικρατεί κύμα οργής κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, κοπέλες έχουν αναρτήσει μηνύματα που φέρεται να τους έχει στείλει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Τα μηνύματα που έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε πολλές κοπέλες