Αλβανοί γκάνγκστερ στο Λονδίνο ποζάρουν με πανάκριβα αυτοκίνητα, όπλα και πολλά λεφτά

12 Νοεμβρίου, 2018 10:37 ΜΜ
More videos

Τα μέλη μιας Αλβανικής συμμορίας που πουλάει κοκαΐνη στην Αγγλία επιδεικνύουν τις φωτογραφίες τους όπλα, πολλά μετρητά και ακριβά αυτοκίνητα.

Η συμμορία Hellbanizanz με έδρα το Μπέρκινγκ στο ανατολικό Λονδίνο λέγεται ότι διανέμει ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων λιρών στην Μεγάλη Βρετανία κάθε χρόνο.

Ωστόσο, αντί να κρύβουν τις παράνομες δραστηριότητές τους επιδεικνύουν τον πλούτο και τα όπλα τους στο διαδίκτυο έχοντας περίπου 100.000 ακολούθους.

Δείτε το βίντεο

Τρία ηγετικά μέλη της συμμορίας φυλακίστηκαν για 42 χρόνια συνολικά το 201, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας που βρήκε ναρκωτικά αξίας 6,8 εκατομμυρίων ευρώ και ένα πολυβόλο.

Τρία μέλη της συμμορίας ποζάρουν μέσα σε ένα κελί φυλακής όπου στον τοίχο γράφει το λογότυπο της συμμορίας Hellbanianz.

Μέλη της συμμορίας μπροστά από πολυτελή αυτοκίνητα.

©½

“Προσπαθώ να τα ξοδέψω. Εσύ ακόμα προσπαθείς να τα βγάλεις”, έγραψε χθες ένα από τα μέλη της συμμορίας.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν ακόμα και μια τούρτα φτιαγμένη με χαρτονομίσματα των 50 λιρών.

Ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο δείχνει κάποια άλλα μέλη της συμμορίας να ραπάρουν και να καυχιούνται για τις βίαιες επιθέσεις τους.

Τα μέλη της συμμορίας έχουν δημοσιεύσει ακόμα και την φωτογραφία ενός μικρού παιδιού να φοράει ένα μενταγιόν με το σύμβολο της συμμορίας.

Η συμμορία καυχιέται ότι “έχει τον έλεγχο του Λονδίνου” και είναι έτοιμη για πόλεμο με τις άλλες συμμορίες της πόλης.

Σύμφωνα με την The Daily Express, η συμμορία αυτή έχει ξεπεράσει άλλες συμμορίες επειδή είναι αδίστακτη και δεν διστάζει να κάνει πολύ βίαιες επιθέσεις.

Περιγράφουν τους εαυτούς τους ως “Θεοί των δρόμων” και στις φωτογραφίες ποζάρουν με ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα και εντυπωσιακές γυναίκες.

Ο Τριστέν Ασλάνι, ένα από τα μέλη της συμμορίας, φυλακίστηκε για 25 χρόνια με την κατηγορία πώλησης ναρκωτικών και πυροβόλων όπλων τον Ιούνιο του 2016. 

Συνελήφθη όταν τράκαρε με το αυτοκίνητό του σε ένα κατάστημα κατά την διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης.

Εν τω μεταξύ, στην Αλβανία τον περασμένο Φεβρουάριο όταν πήγαν να ξεφορτώσουν ένα κοντέινερ με μπανάνες από την Κολομβία στο λιμάνι του Δυρραχίου βρήκαν μέσα κοκαΐνη αξίας 183 εκατομμυρίων ευρώ.

Επειδή οι Αλβανικές συμμορίες εισάγουν τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης στην Βρετανία, η Εθνική Υπηρεσία Εγκληματικότητας πιστεύει ότι αυτό έχει συμβάλει στην εξάπλωση των συμμοριών.

Ορισμένες συμμορίες “προσλαμβάνουν” μικρά παιδιά για να μεταφέρουν ναρκωτικά έξω από το Λονδίνο προκειμένου να τα πουλήσουν σε μικρές πόλεις και άλλες περιοχές της χώρας.

Ένας εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος ανέφερε ότι οι συμμορίες αυτές επεκτείνονται και αυξάνονται σε αριθμό.

“Οι Αλβανικές συμμορίες έχουν πλέον ένα υψηλό προφίλ και βαθμό επιρροής στο οργανωμένο έγκλημα του Ηνωμένου Βασιλείου”, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκληματικότητας.

“Έχουν σημαντική πρόσβαση στην αγορά διακίνησης ναρκωτικών και ιδιαίτερα στην κοκαΐνη”, πρόσθεσε.

Η συμμορία δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με μεγάλες ποσότητες κάνναβης και χρυσά μενταγιόν.

Μέλη της συμμορίας επιδεικνύουν τα τατουάζ τους.

[dailymail]