Στέλλα Μιζεράκη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

19 Οκτωβρίου, 2018 1:29 ΜΜ
More videos

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση Στέλλας Μιζεράκη – Πάνου Ζάρλα, με την Κρητικιά που συζητήθηκε όσα ελάχιστες την περασμένη σεζόν να μην δηλώνει πλέον «το κορίτσι του Πάνου».

Ο χωρισμός του ανακοινώθηκε και από τους δύο, η Στέλλα όμως είναι εκείνη που φαίνεται πως προχώρησε πρώτη!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η ίδια έχει νέο (;) σύντροφο, ωστόσο δεν επιθυμεί να το ανακοινώσει προς το παρόν.

Το «νέος» βέβαια είναι σχετικό αφού επί της ουσίας η Στέλλα απλά αποφάσισε να κάνει ένα… πισωγύρισμα και να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην της, Γιάννη Λεβεντάκη, τον οποίον είδαμε να συμμετάσχει στο «Game of Love» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, οι δυο τους βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Καλαμάτα, κάνοντας αναρτήσεις στα social media, χωρίς όμως να αναφέρουν ότι είναι μαζί.

Στέλλα Μιζεράκη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος! (Pics)

Ο Λεβεντάκης φέρεται να επιβεβαίωσε στην εφημερίδα πως γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Στέλλα είναι εξαίρετο παιδί και όποιος δεν πρόλαβε να την καπαρώσει είναι κρίμα. Ίσως λοιπόν να την πάρω εγώ».

«Είχε πει και εκείνη, είχα πει και εγώ. Όταν είσαι σε μια σχέση και είσαι τσακωμένος ή οτιδήποτε, βγαίνουν αυτά. Από ότι καταλαβαίνω η Στέλλα είναι ο έρωτας της ζωής μου», σχολίασε ακόμα για τις δηλώσεις του πως η Μιζεράκη πλέον γιορτάζει… της Μεταμορφώσεως.

Για να δούμε, θα κρατήσει αυτή τη φορά;

Στέλλα Μιζεράκη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος! (Pics)

Ακολουθήστε μας στο facebook: