Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Έφυγε από εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο γιατί δεν είχε πρόσβαση ΑμεΑ

16 Ιουλίου, 2022 4:24 ΜΜ
More videos

Το πρόβλημα της μέριμνας για άτομα με κινητικά προβλήματα ανέδειξε μέσω ανάρτησης στο facebook ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ήταν καλεσμένος σε μια πολιτιστική-κοινωνική εκδήλωση όπως λέει και ο ίδιος όταν όμως έφτασε στο σημείο δεν κατάφερε να έχει πρόσβαση καθώς υπήρχαν μόνο σκάλες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το παρών και να φύγει.

Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: Σήμερα γύρισα πολύ στεναχωρημένος σπίτι μου… Ήμουν καλεσμένος σε μια επίσημη εκδήλωση, όχι κομματική, θα το έλεγα πολιτιστική-κοινωνική καλύτερα. Και μόλις έφτασα αντίκρισα το θέαμα που πάντα με φοβίζει… Μια είσοδο με αρκετά σκαλιά! Το εμπόδιο της συμμετοχής μου ήταν εκεί! Το εμπόδιο της κοινωνικότητάς μου ήταν μπροστά μου! Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν μόνο εγώ σε αυτό το σημείο, ήμασταν όλοι οι χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου που αναζητούμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε από οποιοδήποτε αξίωμα στη ζωή! Τελικά, την άφησα πίσω μου την εκδήλωση απογοητευμένος. Αλλά αν δε δηλώσουμε στην κοινωνία τι είναι αυτό που μας ενοχλεί για να ζήσουμε καλύτερα, πως τελικά θα την αλλάξουμε;