Στέφανος Τσιτσιπάς: Με τη σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς, στο Βερολίνο

15 Ιουλίου, 2022 3:45 ΜΜ
More videos

Στο Βερολίνο με τη σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς, βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας, ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου μας έδειξε πώς περνά με την αγαπημένη του.

Ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή του πως είναι πολύ ερωτευμένος, ενώ έχει αποκαλύψει το πώς έχουν γνωτιστεί οι δυο τους.

“Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη”, περιέγραψε ο αθλητής σε συνέντευξή του το 2021.

Στα social media, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ιδιαίτερα ενεργός και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική του ζωή αλλά και από τους αγώνες του.

Φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πεταλάς στο Βερολίνο: