Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
διάφοραΣτέφανος Κωνσταντινίδης για Μαρία Ηλιάκη «Κάναμε σύσκεψη, χτύπησε το τηλέφωνό της, έφυγε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Μαρία Ηλιάκη «Κάναμε σύσκεψη, χτύπησε το τηλέφωνό της, έφυγε και την βρήκαμε στο μπάνιο να κλαίει με λυγμούς»

Ο δημοσιογράφος από τη Super Katerina εκμυστηρεύεται ένα περιστατικό με τη Μαρία Ηλιάκη

Ένα σκηνικό με τη Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend και τη Σοφία Μανουσακίδου.

«Κάναμε σύσκεψη, ήμασταν όλοι μαζί και χτυπάει το τηλέφωνό της και αποχωρεί απότη σύσκεψη. Αργεί αρκετή ώρα και φεύγει και η Κατερίνα. Μετά από δύο λεπτά χτυπάει το τηλέφωνό μου και μου λέει η Καραβάτου “έλα τώρα γρήγορα στις τουαλέτες”. Είναι η Μαρία με λυγμούς, δεν την έχω ξαναδεί ποτέ έτσι, κλαίει, χτυπιέται. Προσπαθούσε η Κατερίνα να τη συνεφέρει. Προσπαθούσα κι εγώ να καταλάβω τι έχει συμβεί», είπε αρχικάο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Η Μαρία, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φώναζε κι έλεγε “μα, τι να κάνω, εγώ πήγα να πω μόνο την αλήθεια, αυτά που έχω ζήσει, αυτά που ξέρω”. Φυσικά αναφερόταν στη δικαστική διαμάχη του Καλλίτση με τη Χριστοπούλου. Τη ρώτησα τι συμβαίνει, μόλις είχε ενημερωθεί ότι έγινε μήνυση από τον δικηγόρο του κυρίου Καλλίτση, προς εκείνη και τις υπόλοιπες κυρίες που κατέθεσαν υπέρ της κυρίας Χριστοπούλου, για ψευδή καταμήνυση».

Για να καταλήξει: «Μου είπε ότι δεν θα αναμειχθεί ξανά σε καμία υπόθεση στο μέλλον για κανέναν φίλο ή γνωστό, δεν μπορεί να περάσει ξανά όλη αυτή την ψυχοφθόρα κατάσταση».

Τα πιο σημαντικά