Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣτέφανος Κασσελάκης: Το παραμυθένιο σπίτι που έχει μαζί με τον Τάιλερ στη...

Στέφανος Κασσελάκης: Το παραμυθένιο σπίτι που έχει μαζί με τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη, με ιδιωτική λίμνη και φάρμα ζώων

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ διαμένουν σε ένα πολυτελές σπίτι μέσα στο πράσινο, σε μια από τις πιο ακριβές συνοικίες της Νέας Υόρκης

Στη Νέα Υόρκη βρίσκονται από χθες ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, προκειμένου να διευθετηθούν κάποια θέματα και στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Οι δυο τους διαμένουν σε ένα πολυτελές σπίτι μέσα στο πράσινο, σε μια από τις πιο ακριβές συνοικίες της Νέας Υόρκης, με τις εικόνες που έρχονται, να παραπέμπουν σε πίνακες ζωγραφικής και τοποθεσίες όπου γυρίζονται διαφημίσεις.

e316e59ae090459ea3d17e86b77427de 1

Πρόκειται για το μικρότερο από τα δύο διαμερίσματα, καθώς το διπλανό ενοικιάζεται αυτές τις μέρες μέσω Airbnb. Συνιδιοκτήτης είναι ο Τάιλερ και το κόστος διαμονής φτάνει τα 1.500 δολάρια τη βραδιά.

Η εντυπωσιακή πισίνα εξωτερικά, η φύση που αναδεικνύεται καλύτερα μέσα από τις εικόνες που τράβηξε drone, η εσωτερική διακόσμηση και φυσικά οι παροχές που περιλαμβάνουν από σάουνες μέχρι γυμναστήριο, δικαιολογούν την τιμή.

9c17b40188834b28aeedb15b9b3aeea5 1

Οι εικόνες από την μπροστινή του πλευρά είναι το ίδιο εντυπωσιακές με την πίσω. Σε πρώτο πλάνο η πισίνα και στο βάθος το τραπέζι που έχει στρωθεί εξωτερικά κάτω από υπόστεγο.

Η όλη έκταση περιλαμβάνει και ιδιωτική λίμνη, ενώ, όπως επισημαίνεται σε διαδικτυακή πλατφόρμα, υπάρχει μια λειτουργική φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.

bb88f8f3d6b446149efaa6e332babe03 1

Τα δύο διαμερίσματα είναι διακοσμημένα με προσοχή. Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα, το γραφείο λούζεται τις ηλιόλουστες μέρες από φως, μέσα στο μπάνιο υπάρχει σάουνα, με τη σκάλα να οδηγεί στον πάνω όροφο όπου το ένα υπνοδωμάτιο βρίσκεται δίπλα στο άλλο για όλους εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για μία διανυκτέρευση.

Όπως αναφέρεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα, οι χώροι παρακολουθούνται από κάμερες ασφαλείας, ενώ υπάρχουν ανιχνευτές τόσο για τον καπνό όσο και για μονοξείδιο του άνθρακα.

Συνιδιοκτήτης των δύο ακινήτων είναι και ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ. Πριν από λίγους μήνες είχε γράψει σε ανάρτησή του πως οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους προσωπικό επί 24ωρου βάσεως.

c905397c941a4cc09276293922926c07 1

“Ο οικοδεσπότης θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθόλη τη διάρκεια της διαμονής. Οι επισκέπτες θα υποστηρίζονται από το τοπικό προσωπικό για να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη διαμονή”, ανέφερε.

db14af112b49421e972a11c72745260a 1

Τα εγκωμιαστικά σχόλια των επισκεπτών

Οι επισκέπτες, όπως φαίνεται από τα σχόλια που έχουν γίνει τελευταία, έχουν φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Κάποιοι στέκονται στη φύση και τις ανέσεις, ενώ πολλοί και στην ευγένεια του προσωπικού.

“Όμορφο σπίτι, άψογη πισίνα, πολύ καθαρό και ο οικοδεσπότης ήταν πολύ εξυπηρετικός και ευέλικτος. Αυτή είναι η ιδανική απόδραση για μια οικογένεια”, αναφέρει ένα από τα σχόλια για το σπίτι.

2a90b1f0b32b4b94a7c2cbd95db8b68b 1

Οι εικόνες εντυπωσιάζουν και όπως λένε ορισμένοι από εκείνους που έμειναν, από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφα.

“Ο χώρος είναι ακόμα καλύτερος από κοντά. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με τη διαμονή μας. Η επικοινωνία ήταν απρόσκοπτη, το σπίτι ήταν εξοπλισμένο με όλα όσα χρειαζόμασταν, οι χώροι είναι εκπληκτικοί και νιώσαμε πραγματικά σαν να είχαμε δραπετεύσει”, αναφέρει ένα σχόλιο που έγινε τον Αύγουστο του 2023.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ γεμίζουν τις μπαταρίες τους σε αυτό το παραδεισένιο σκηνικό και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο
Τα πιο σημαντικά