Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣτέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Στο χωρıό Σκινές Χανίων ο γάμоς τоυς...

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Στο χωρıό Σκινές Χανίων ο γάμоς τоυς το καλоκαίρı – Oι τελεuταίες πληρоφορiες

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ. Το ζευγάρι που έχει ήδη παντρευτεί στην Αμερική αναμένεται να κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα.

Την είδηση είχε επιβεβαιώσει στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι, εκτός Αθηνών. Πολλοί πίστευαν ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες, όπου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει εξοχικό. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή ο πολιτικός γάμος θα γίνει στην Κρήτη.

Κατά τις ίδιες πηγές, θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Αυγούστου στον Σκινέ, ένα μικρό, ημιορεινό χωριό έξω από τα Χανιά, με πιθανές ημερομηνίες την 27η και την 28η Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο:Στην επίμαχη συνέντευξη, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφερθεί και στα σχέδιά του με τον Τάιλερ Μακμπέθ για τη ζωή τους στην Ελλάδα και την επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

“Όταν αποφασίσαμε να κατέβω για πρόεδρος – εννοείται ότι τον ρώτησα – σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα, εγώ ότι θα πήγαινα καλά. Μετά την ανακοίνωσή μου, έλεγα ότι θα κερδίσω. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου εκείνος θεωρούσε οτι θα κέρδιζα. Γι’ αυτό είπε ότι ήδη είχαμε αποφασίσει να μείνουμε 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα που είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μείνουμε για πάντα“, είχε πει χαρακτηριστικά.

Όσο για την προοπτική να μεγαλώσει την οικογένειά του με τον σύζυγό του, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: “Σε βάθος πενταετίας”.

Τα πιο σημαντικά