Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣτέφανος Κασσελάκης: Φεύγει με τον σύντροφό του για Αμερική

Στέφανος Κασσελάκης: Φεύγει με τον σύντροφό του για Αμερική

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί στην Αυλώνα στις 10 Νοεμβρίου αλλά πριν θα έχει ένα μεγάλο ταξίδι αφού σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου Super Κατερίνα στον ALPHA, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πάει για δύο σχεδόν εβδομάδες στην Αμερική.

Όπως λέει το ρεπορτάζ, ο λόγος για το μεγάλο αυτό ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί μετά τις επαναληπτικές αυτοδιοικητικές της Κυριακής, γίνεται για να φέρει τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα ενώ θα έχει και συναντήσεις με ομογενείς.

Έπειτα θα παρουσιαστεί για 20 μέρες στην Αυλώνα μιας και είναι πάνω από 33 ετών αφού έτσι προβλέπει ο νόμος.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε επίσης ότι θα υπάρξει διορθωτική συνέντευξη όπου θα επιχειρήσει να αντιστρέψει τα όσα είπε για την απόκτηση δύο αγοριών και όχι κοριτσιών μιας και δεν θα ήξερε να τους μιλήσεις για την… έμμηνο ρύση!
Και στην εκπομπή όμως του Γιώργου Λιάγκα υπήρξε ρεπορτάζ για τον νέο πρόεδρο της Κουμουνδούρου και για το πότε θα αναχωρήσει για Αμερική.

Λόγω του ότι δεν είναι κομματικές οι εκλογές και η αγωνία είναι λιγότερη, ο κ. Κασσελάκης θα φύγει με τον Τάιλερ είτε στις 16 Οκτωβρίου, οπότε και φεύγει ο πατέρας του, αν και ο πρόεδρος θα πάει με άλλη πτήση, είτε στις 26 Οκτωβρίου λόγω των εξελίξεων στο Ισραήλ.
Τα πιο σημαντικά