Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣτέφανος Κασσελάκης: Ευχαρίστησε τον σύντροφο του για την μεγάλη νίκη του

Στέφανος Κασσελάκης: Ευχαρίστησε τον σύντροφο του για την μεγάλη νίκη του

Με συνθήματα -«Στέφανα γερά να πέσει η δεξιά» και «Να τος, να τος ο πρωθυπουργός»- έγινε δεκτός στην Κουμουνδούρου ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Σήμερα κέρδισε το φως, κοιτάμε το μέλλον», επισήμανε, τονίζοντας πως η σκέψη του είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία που έχουν αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες και έχουν μπροστά τους ακόμη μια μεγάλη δυσκολία.
Ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστησε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν και τις δυο Κυριακές, υπογραμμίζοντας πως ο «ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, θα μείνει εδώ, και θα κερδίσει».

O νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους εθελοντές της καμπάνιας του «χωρίς τους οποίους δεν θα ήμασταν εδώ».
«Η υποψηφιότητά μου ήταν εξ αρχής κινηματική» είπε και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους συνεργάτες του για τη στήριξη και την υλοποίηση της καμπάνιας του, την οικογένειά του και τον σύντροφό του Τάιλερ και τον σκύλο τους. Ευχαρίστησε ολόψυχα τον Νίκο Παππά για την υποστήριξη και τα 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπή που του έδωσαν τη δυνατότητα «να μιλήσει στην κοινωνία».

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αφιέρωσε το τελευταίο ευχαριστώ στην οικογένειά του, τους γονείς του, τον αδελφό του, τον σύντροφό του Τάυλερ και τη σκυλίτσα τους.

Αναφερόμενος στην Έφη Αχτσιόγλου, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως επικοινώνησε μαζί της. «Της έδωσα συγχαρητήρια για τον εξαιρετικό αγώνα τον οποίο κατέβαλε. Την εκτιμώ πάρα πολύ και προσβλέπω στη συνεργασία της την επόμενη μέρα ώστε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο», επισήμανε.

«Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ» επανέλαβε τρεις φορές.
«Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα, αλλά στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος», επισήμανε, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

«Από αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά, σήμερα μπορείτε να χαμογελάσετε για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Τα πιο σημαντικά