Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣτεφανία: «Θέλω να φάω πολλά πιτόγυρα και να μάθω να μιλάω καλύτερα...

Στεφανία: «Θέλω να φάω πολλά πιτόγυρα και να μάθω να μιλάω καλύτερα ελληνικά»

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε από το Ρότερνταμ, με τη Στεφανία να εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη για τη 10η θέση, αλλά και… πεινασμένη για τη συνέχεια.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στη 10η θέση του 65ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision στο Ρότερνταμ, χάρη στην ερμηνεία και εντυπωσιακή της εμφάνισή με το “Last Dance” στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:

Η Stefania, συνοδευόμενη από τους Δημήτρη Κοντόπουλο και Φωκά Ευαγγελινό, αλλά και όλη την ελληνική αποστολή που “πάτησε” Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής, εμφανίστηκε πανευτυχής με την κατάταξη της χώρας μας και την κατάκτηση της 10ης θέσης που ήταν και το ζητούμενο της ελληνικής συμμετοχής.

Η νεαρή τραγουδίστρια, μοιράστηκε τα μελλοντικά της σχέδια στην Ελλάδα, αλλά και τα πιο άμεσα και απλά, τα οποία χρειάστηκε να θυσιάσει, λόγω της παρουσίας της στη Eurovision.

“Ήθελα να είμαστε στο Top10 και είμαστε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό”, είπε στην πρώτη τοποθέτησή της κατά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στο Ελ. Βενιζέλος, ενώ σε ερώτηση για την επόμενη μέρα και όσα θα ήθελε να ακολουθήσουν, η Stefania δήλωσε:

“Τώρα μπορώ να φάω πίτα γύρο. Πολλά πιτόγυρα. Και πολλές μπύρες. Όχι, δεν μπορώ να το πω αυτό γιατί είμαι 18 χρονών”, ανέφερε γελώντας.

Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία της να μείνει στην Ελλάδα αλλά και να μάθει καλύτερα να μιλά τα ελληνικά καλύτερα: “Θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Να μάθω να μιλάω καλύτερα ελληνικά. Αυτό θέλω. Θα ήθελα πολύ να πάω ξανά στη Eurovision με την Ελλάδα”.

Τα πιο σημαντικά