«Στάζει μέλι» η Βάνα Μπάρμπα για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ήταν στενοχωρημένος και προβληματισμένος… Είναι πολλά τα βάρη»

16 Νοεμβρίου, 2022 3:20 ΜΜ
More videos

Η Βάνα Μπάρμπα καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή του «MEGA», παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και φυσικά αναφέρθηκε και στη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Σαν Ελληνίδα πολίτης αυτό που ήθελα να κάνω πάντα και είχα ως όραμα ήταν να μπορούμε να εξάγουμε το πολιτιστικό μας κομμάτι παντού. Πιστεύω ότι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός έχει πολλά να δώσει κι αντί να βρισκόμαστε μόνο στα ελληνικά φεστιβάλ, που είναι εξαιρετικά, γιατί να μην έχουν περισσότερη δουλειά οι Έλληνες καλλιτέχνες μέσω των πρεσβειών, του απόδημου ελληνισμού, του υπουργείου Εξωτερικών και να τους φέρουμε σε επαφή αυτό που αγαπάει ο κόσμος σε μας; Δεν είναι μόνο η θάλασσα, ο ήλιος, η ομορφιά του τόπου μας. Είναι και ο πολιτισμός», είπε για τις σκέψεις της στην εξάπλωση του ελληνικού θεάτρου.

«Σκεφτήκαμε το εξής: Γιατί να μην ξεκινήσουμε το ίδιο πράγμα όπου υπάρχει πολιτισμός; Η πατρίδα μας έχει εξαιρετικό υλικό σε καλλιτέχνες», πρόσθεσε.

Η Βάνα Μπάρμπα περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από τη πολυσυζητημένη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ήρθε μετά από mail που έστειλε εκείνη στον πρωθυπουργό και προς έκπληξή της, την επόμενη ημέρα της είχε απαντήσει.

«Ήταν πολύ αποτελεσματικός και αυτό είναι προς τιμήν του. Χάρηκα που τον συνάντησα. Ήταν στενοχωρημένος, είναι πολλά τα βάρη. Παρά ταύτα μας άκουσε», σχολίασε.

Η Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό ν’ ασχοληθεί με την πολιτική. «Δεν με έχει ανάγκη το ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να ασχοληθώ με το κομμάτι των συναυλιών, των θεάτρων και των φιλανθρωπιών».

Δείτε το βίντεο: