Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣταύρος Σβήγκος: «Νoρμάλ είναι δύο μπαμπάδες με ένα παιδί»

Σταύρος Σβήγκος: «Νoρμάλ είναι δύο μπαμπάδες με ένα παιδί»

Ο Σταύρος Σβήγκος σε μια εκ βαθέων συνέντευξη αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βιώνουν οι οικογένειες αναφορικά με το μεγάλωμα των παιδιών λέγοντας χαρακτηριστικά «Πιο πολύ με τρομάζει η κοινωνία και ο κόσμος παρά το μεγάλωμα του παιδιού».

«Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για τον ρόλο του πατέρα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει ούτε να προγραμματίσεις κάτι. Η πατρότητα μού έχει φέρει μεγαλύτερες ευθύνες. Πιο πολύ με τρομάζει η κοινωνία και ο κόσμος παρά το μεγάλωμα του παιδιού» είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA ερωτηθείς για το διαζύγιο του και την ανατροφ΄΄ή του 5χρονου γιου του Άγγελου: «Είναι εύκολο ένα διαζύγιο όταν κοιτάς το καλό του παιδιού σου και το δικό σου. Δε θεωρώ ότι οι νορμάλ οικογένειες πρέπει να είναι όλοι μαζί. Νορμάλ είναι δύο μπαμπάδες με ένα παιδί, ένας μπαμπάς μόνος του ή μια μαμά μόνη της. Το θέμα είναι η αγάπη, το πώς θα γίνει αυτό είναι υπόθεση του καθενός. Δεν μπορεί να ορίσει κανείς την προσωπική ζωή κανενός. Πουλάει ο ρατσισμός».

«Νορμάλ είναι δύο μπαμπάδες με ένα παιδί, ένας μπαμπάς μόνος του ή μια μαμά μόνη της. Το θέμα είναι η αγάπη»

«Είναι εύκολο ένα διαζύγιο όταν κοιτάς το καλό του παιδιού σου και το δικό σου. Δεν θεωρώ ότι οι νορμάλ οικογένειες πρέπει να είναι όλοι μαζί. Νορμάλ είναι δύο μπαμπάδες με ένα παιδί, ένας μπαμπάς μόνος του ή μια μαμά μόνη της. Το θέμα είναι η αγάπη, το πώς θα γίνει αυτό είναι υπόθεση του καθενός. Δεν μπορεί να ορίσει κανείς την προσωπική ζωή κανενός. Ακούω τόσο ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια, έναν οχετό στην τηλεόραση. Και δεν κοιτάνε τα μούτρα τους αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν χειρότερα πράγματα και μπορεί να βγάζουν φοβερά κομπλεξικά παιδιά ή προβληματικά γιατί είναι οι ίδιοι προβληματικοί. Πουλάει ο ρατσισμός».

Όσο για το αν έχει δημιουργήσει μια καινούργια σχέση, απάντησε: «Δεν θα λογοδοτήσω σε κανέναν για τη σύντροφό μου, είναι δική μου υπόθεση. Όταν αποφασίσω ποιος είναι ο σύντροφός μου θα συμβουλευτώ έναν ειδικό» είπεο ίδιος, καθώς αυτή του η απόφαση θα επηρεάσει και τον γιο του.
Τα πιο σημαντικά