Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣταύρος Σβήγκος: «Δεν είναι κάτι άρpωστο, είπα στον γιο μου αγάπn μου,...

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν είναι κάτι άρpωστο, είπα στον γιο μου αγάπn μου, έχει μπαμπά και μπαμπά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ έδωσε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ειδικότερα, ο νεαρός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον της καθημερινής σειράς «Έρωτας φυγάς» όσο και στο επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και την κουβέντα που είχε με τον γιο του για τον νονό του, Μιχάλη Οικονόμου και το δικό του παιδί.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που ξέραμε από πέρσι ήταν πως οι προοπτικές για τη σειρά ήταν να πάει μέχρι το καλοκαίρι.

Η τηλεόραση είναι ένα πολύ ισχυρό μέσο με πολύ ισχυρά πρόσωπα που την διοικούν.

Μπορεί να μην έκανε σε κάποιον το σίριαλ. Τα γυρίσματα μας ολοκληρώνονται λογικά τέλη Γενάρη με αρχές Φλεβάρη».

Δείτε το βίντεο«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την υιοθεσία παιδιών, ίσα ίσα. Αγάπη να υπάρχει.

Θα έπρεπε να είναι έτοιμη η κοινωνία για αυτό» πρόσθεσε εν συνεχεία ο ηθοποιός για να σχολιάσει τότε ο δημοσιογράφος πως «ο νονός του παιδιού σου είναι ο Μιχάλης Οικονόμου και με τον σύντροφο του έχουν και το παιδί».

«Στον γιο μου φαίνεται 100% φυσιολογικό αυτό.

Η μόνη του απορία ήταν «γιατί δεν έχει μαμά;». Αυτό, τίποτα άλλο. Ήταν εύκολη η κουβέντα με τον δικό μου γιο και του είπα: «Αγάπη μου, έχει μπαμπά και μπαμπά».

Δεν είναι κάτι άρρωστο, τα μυαλά των ανθρώπων είναι άρρωστα. Τα μυαλά της κοινωνίας δεν το χωρούν γιατί φοβούνται. Ό,τι ξένο το φοβόμαστε».

«Θα με ενδιέφερε να σχολιάζω την πολιτική σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Επίσης, θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ασχολούμαστε με την πολιτική σκηνή γιατί αυτή ορίζει τις ζωές μας» πρόσθεσε ακόμα ο Σταύρος Σβήγκος.

Τα πιο σημαντικά