Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτονία με δύο σφαίρες – Μία στο στήθος και μία στο κεφάλι

23 Ιουνίου, 20213:11 ΜΜ
More videos

Τραγικός επίλογος για τον επιχειρηματία Σταύρο Δογιάκη ο οποίος βρέθηκε εχθές νεκρός με ένα εννιάρι όπλο δίπλα του, κοντά στο αυτοκίνητό του σε δασική περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Νεκρός στον Υμηττό βρέθηκε χθες ο 53χρονος επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης. Τον 53χρονο αναζητούσε η οικογένειά του καθώς εξαφανίστηκε τη Δευτέρα, ενώ άφησε σημείωμα στον αδελφό του με τον οποίο τον καθιστούσε κληρονόμο του.

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 ανέφεραν ότι ο Δογιάκης πιθανότατα πρώτα αυτοπυροβολήθηκε στο στέρνο, με το τραύμα να είναι διαμπερές και στη συνέχεια στον κρόταφο, δηλαδή με δύο σφαίρες. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πρώτη σφαίρα δε βρήκε θανάσιμο στόχο.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μπρούμυτα στο σημείο ενώ αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν μέσα από καταθέσεις των δικών του ανθρώπων να διαπιστώσουν τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Ήταν ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Κάντζα η οποία είναι ιδιαιτέρως γνωστή καθώς συχνάζουν άνθρωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα της 1ης Μαΐου 2018 είχε δολοφονηθεί ο πρώην αστυνομικός Σπύρος Παπαχρήστος, κεντρικό πρόσωπο της έρευνας της ΕΥΠ για τη διαφθορά στην Αστυνομία έξω από την ταβέρνα του.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News