Σταθμός λεωφορείων στη Βραζιλία βρήκε έναν τέλειο τρόπο για να μην κρυώνουν τα αδέσποτα

11 Μαΐου, 20172:41 ΜΜ

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει σιγά σιγά στη Βραζιλία, μερικοί ευγενικοί άνθρωποι σε έναν τοπικό σταθμό λεωφορείων έκαναν μια απίστευτη κίνηση για τα αδέσποτα σκυλιά που πάγωναν στους δρόμους. Οι υπάλληλοι του τερματικού σταθμού λεωφορείων Μπαρεϊρίνια, δημιούργησαν έναν χώρο στις εγκαταστάσεις τους, που μπορούν να κάθονται ζεστά και προστατευμένα τα αδέσποτα σκυλιά. Όχι μόνο τους παρέχουν νερό και φαγητό, αλλά τους έφτιαξαν και κρεβάτια από παλιά ελαστικά και τους έδωσαν κουβέρτες.

Μπορεί να μην φαίνεται σημαντικό, αλλά για αυτά τα σκυλάκια είναι σαν πεντάστερο ξενοδοχείο. Αυτή η ευγενική κίνηση καλοσύνης τράβηξε την προσοχή της τοπικής πολιτικού και λάτρη των ζώων, Φαμπιάνα Ρόζα, η οποία έγραψε: “Συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του τερματικού σταθμού, που καταλαβαίνουν ότι αυτοί οι άγγελοι είναι εκεί και έχουν το δικαίωμα να είναι εκεί. Τόσες εταιρίες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα, υιοθετώντας ένα κατοικίδιο. Φυσικά, αυτό δεν είναι το ιδανικό, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που τα φροντίζουν.”

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει σιγά σιγά στη Βραζιλία, οι υπάλληλοι ενός τοπικού σταθμού αποφάσισαν να κάνουν κάτι για τα αδέσποτα σκυλιά.

Οι υπάλληλοι του τερματικού σταθμού λεωφορείων Μπαρεϊρίνια, δημιούργησαν μια εγκατάσταση για να παραμείνουν ζεστά τα σκυλάκια.

Τους παρέχουν νερό, φαγητό και κρεβάτια φτιαγμένα από παλιά ελαστικά, μαζί με κουβέρτες.

Μπορεί να μην φαίνεται σημαντικό, αλλά για αυτά τα σκυλάκια είναι σαν πεντάστερο ξενοδοχείο.

[thedodo] [Facebook]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News