Στάθης Σχίζας: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν την γουστάρεις»

3 Δεκεμβρίου, 20229:13 ΜΜ
More videos

Ο Στάθης Σχίζας σχολίασε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Survivor και να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο για το All Star.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «OPEN Weekend» ο νικητής του τελευταίου Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, σχετικά με το πάνω χέρι σε μια σχέση.

«Μου έχει γίνει πρόταση, θα είναι αστείο να σου πω ότι δεν έχει γίνει. Έχουμε συζητήσει, με τιμάει πολύ αλλά δεν είναι κάτι δεδομένο. Με τα χρήματα εκτός του ότι είμαι εντάξει, γιατί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό τη σήμερον ημέρα, το θεωρώ και δίκαιο όλοι να παίρνουμε τα ίδια ανεξαρτήτως νικητή» είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Όσο για τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένη Γιαννόπουλου, σχολίασε ότι: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν την γουστάρεις. Έτσι το ‘χω εγώ στο μυαλό μου. Τις γυναίκες μας τις έχουμε βασίλισσες, τις φροντίζουμε, τις προσέχουμε. Αν δεν έχει και το πάνω χέρι, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρουμε και πάρα πολύ».

Τέλος, για το αν έχουν σκοπό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, απάντησε: «Επίσημα είμαστε, πόσο πιο επίσημα; Μαζί μένουμε, μαζί βγαίνουμε. Ο γάμος για μένα είναι ένα χαρτί. Ξέρεις πόσα ζευγάρια είναι παντρεμένα αλλά δυστυχισμένα; Εγώ προτιμάω να είμαι ανύπαντρος αλλά ευτυχισμένος».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News