Στάθης Ψάλτης – Μετά το μπάχαλο με την εκταφή του τα οστά του μεταφέρθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο

27 Ιουλίου, 20224:55 ΜΜ

Σάλος είχε προκληθεί το προηγούμενο διάστημα μετά την αποκάλυψη της Μαίρης Μπάρκουλη ότι η εκταφή του Στάθη Ψάλτη πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα χωρίς να έχει ειδοποιηθεί κανένα μέλος της οικογένειάς τους. Η αποκάλυψη αυτή όπως ήταν λογικό προκάλεσε την αντίδραση τόσο της πρώτης συζύγου του ηθοποιού Κάτιας Κυβέλου αλλά και της κόρης του Μαρίας οι οποίες δεν είχαν ιδέα για την εκταφή.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με τις δυο γυναίκες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και έτσι κίνησαν όλες τις διαδικασίες προκειμένου τα οστά του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη να μεταφερθούν στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και τελικά τα κατάφεραν.

«Σήμερα μετά, από πολλές διαδικασίες και με απόφαση του ΔΣ του ΔΉΜΟΥ ΑΘΗΝΑΊΩΝ μεταφέραμε με αγάπη και σεβασμό τα οστά του αγαπημένου μας, Στάθη Ψάλτη μαζί με την αγαπημένη του κόρη Μαρία και την μητέρα της, πρώτη σύζυγο του Στάθη, την συνάδελφο μας, Κάτια Κυβελου, στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας. Πλάι του πολλοί καταξιωμένοι του χώρου μας που η μνήμη τους είναι βαθειά χαραγμένη μέσα μας…Το ΣΕΗ , το ΤΑΣΕΗ και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ πάντα κοντά στα προβλήματα των ηθοποιών.. η πλάκα του μαυσωλείου έχει σπάσει από λάθος των εργατών και παρακαλούμε τον Δήμο να την επισκευάσει» γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News