Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ξέσπασμα του θείου του – «Αυτοί που σήμερα τον κατηγορούν είναι όσοι απολάμβαναν ιδιωτικά όσα εξέπεμπε το κανάλι του»

18 Δεκεμβρίου, 202112:23 ΜΜ

Η μια καταγγελία διαδέχεται την άλλη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η αρχή έγινε με την καταγγελία της 30χρονης πρώην συντρόφου του, η οποία δήλωσε πως ο παρουσιαστής ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο εκδικητικής πορνογραφίας. Έπειτα κι άλλες καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται εκτός των Ράδιο Αρβύλα.

Η νεαρή κοπέλα η οποία έχει κινηθεί νομικά από το 2019 αναμένει με τον καινούργιο χρόνο την εκδίκαση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης η οποία της έχει αφήσει ψυχικά τραύματα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσίευση της καταγγελίας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δήλωσε μετανιωμένος. Την ίδια στιγμή το κλίμα στους «Ράδιο Αρβύλα» ήταν και εξακολουθεί να είναι βαρύ, καθώς το σοκ είναι μεγάλο για τους επί χρόνια συνεργάτες του, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τους τηλεθεατές ότι δεν γνώριζαν τα όσα έκανε ο φίλος και συμπαρουσιαστής τους.

Μάλιστα, οι «Ράδιο Αρβύλα» προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ζητώντας την αποκατάσταση της ζημιάς και ηθικής βλάβης την οποία δέχτηκαν εκείνοι και η εκπομπή.

Οι καταγγελίες εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλο άρχισαν να πληθαίνουν με το πέρας των ημερών. Η τραγουδίστρια Χρύσα κατήγγειλε πως όταν ήταν ανήλικη ο παρουσιαστής την είχε ακολουθήσει στις τουαλέτες και της έλεγε χυδαιότητες, ενώ πρώην εργαζομένη των Ράδιο Αρβύλα, μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αλλά και για την υπόλοιπη ομάδα, προχωρώντας στην καταγγελία πως ήξεραν τη συμπεριφορά του και «δεν δέχεται το σύννεφο από το οποίο έπεσαν».

«Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς. Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι», είπε.

Μετά το σάλο της υπόθεσης το υπουργείο Δικαιοσύνης μελετά αυστηρές νομικές διατάξεις για την προσωπική διαρροή βίντεο και υπάρχουν σκέψεις να μετατραπεί σε κακούργημα.

«Αυτοί που σήμερα τον κατηγορούν είναι όσοι απολάμβαναν ιδιωτικά όσα εξέπεμπε το κανάλι του»

Ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έκανε λόγο για «φαρισαίους» οι οποίοι παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του χιμήξουν.

«Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι «Φαρισαίοι» της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι «φαρισαίοι» χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκα ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», είπε ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, θείος του παρουσιαστή.

«Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Αυτή ήταν μία εκπομπή της οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν».

«Τα τραύματα αυτά έχουν γίνει τατουάζ»

Σοκαρισμένη δηλώνει η Δήμητρα Λημνιού, ηθοποιός και φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η ηθοποιός καταδικάζει τις πράξεις του παρουσιαστή, λέγοντας πως κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σεξουαλικότητα του άλλου και να προβάλει ιδιωτικές στιγμές στο διαδίκτυο.

«Έχω πέσει κι εγώ από τα σύννεφα. Με τον Στάθη είχαμε φιλική σχέση γιατί είχαμε συνεργαστεί το 2011 στην ταινία Pokerface και από τότε είχαμε φιλική σχέση. Όταν βγαίναμε κάποιες φορές μετά τις παραστάσεις είχε μία διάθεση να φλερτάρει, όχι απέναντί μου, γιατί τα όρια μου ήταν πιο καθαρά. Αυτό ήταν σε πλαίσια, όσο ήμουν μπροστά, που δεν πρόσβαλε τις κοπέλες, ήταν σε πλαίσιο φιλοφρόνησης και κολακείας», είπε.

«Όσα βγαίνουν στον αέρα με έχουνε εξοργίσει. Η πράξη αυτή είναι απαράδεκτη, ανήκουστη. Δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να χρησιμοποιήσει τη σεξουαλικότητα τη δική μου. Να βγει κάποιος και να δημοσιεύσει τις προσωπικές στιγμές ενός κοριτσιού που είναι γυμνό και έρχεται σε σεξουαλική επαφή με ένα άντρα που έχει επιλέξει. Είναι μια πράξη  από τις χειρότερες κακοποιήσεις που μπορεί να υποστεί μία γυναίκα ή ένας άντρας».

«Δεν σβήνονται όλα με μία συγγνώμη. Δεν θα μπορούσε να επανορθώσει από τη στιγμή που βγήκαν στον αέρα αυτά τα πράγματα. Τα τραύματα αυτά έχουν γίνει τατουάζ», κατέληξε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News